Hızlı Yağ Yakım El Kitabı

Proteinle kas inşa ederken ; L-Carnitine ile de kilo kaybı sağlarsınız.Gayet mantıklı.

Yağ oranı %20-25 olan birinde carnitine işe yarar ama %12 lik bi vg cide hiçbir işe yaramaz.Vücüt yağ düştükçe kıtlığa girecek sanıyor depoyu boşaltmamakta diretiyor.

Bu diyete casein alınca başlıcam.Yoksa ne kas kalır ne bişey zaten hava cehennem..

bence guzel bir diyet sıstemı degıl yag yakıcaz dıye haftada 5 gun yaptıgımız antremanı 2 ye dusurmek sacma fakat yenı baslayanlar ıcın gecerlı olabilir

yarım saat hızlı antreman yarım saat kardio of günlerde 1 saat tempolu yürüyüş bol su tükettiğinizde çok hızlı kilo kaybı oluyor haftada 1 değilde bazen günde yarım kilo gidiyor.

Peki kardeşim ben aslen güreşçiym elimin kesilmesiyle bi kaç ay güreş yapamayacak bu süre içinde vücut geliştirmeye başladım vücudum geniş duruyor karın bölge falan öyle toplu bi göbek değil ama yan yağlar Ve midede yağlanma var ben ağırlık idmana yapamıyorum elim yüzünden hiit kardiyo yapıyorm günlük koşu bandında beş şey beslenmede eskisi gibi değil artık dikkat ediorm bna yağ yatırımı ??

yarım saat tempolu egzersiz yağ yaktırır koşmak hızlı yuruyuş mekik bel çevirme gibi.. tabiki bilinçli beslenme herşeyden önemli .

Kilo kaybetmeden sadece yağ yakmak icin yada minunum kilokaybederek yag yakmak icn ne yapabilirim cunku zaten zayif birisiyim ama yag oranım yuksek zayiflamadan yag vermek istiyorum

Konuyu hortlatıyorum ve yarın bu diyete başlıyorum. Buraya mı gün gün yazayım yeni başlık mı açayım. Antrenmanı da aynı şekilde uygulaycağım eğimli yavaş bir saat yürüyüş off günlerde.

Back
Yukarı