bilgilendirebilecek kimse yok mubeyler 16 yaşındayım 170 cm boyunda ve 60 kiloyum ama karın bölgem ve özellikle göğüslerim yağlı
malum ramazan ve spor yapamıyorum ramazandan sonra en hızlı şekilde yağ yakmak için neler yapabilirim
elimdekiler:iki adet dumbell,koşu bandı,ip,barfiks demiri
teşekkürler peki göğüsümdeki yağlar için ne yapmalıyım ve cardio dediğim gibi yürüyüş mü koşu mu intervl şeklinde misabahları cardio yap koşu bandında koş en az 30 dk sonra 5 dk mola biraz ip atla 10 dk felan sonra mekik çek 4x15 başla işine çok yarıycak şeyler bunlar ilerde bu programı hergün yap ama hergün bu programa ekliyceğin şey şu olucak öğlen veya akşam dumbelle ile evde çalışma programını uygula ve barfiksde çekersin yanında geniş tutuş göğüse çekme yaparsın ve sonra mekik gene ve günlük programın biter...Mekik mekikdiye kızma dostum bunları düzenli yaparsan o cardio yağ oranını düşürücek mekikde karnını sertleştiricek böylece güzel bir vücuda sahip olucaksın...
sonra dahada büyüme olmasıngöğüslerdeki yağlanma için damblelarla damble fly damble press pullower yap...çok tekrar 4 set gir..
teşekkürler karın için sadece mekik mi başka hareketlere gerek var mısabahları cardio yap koşu bandında koş en az 30 dk sonra 5 dk mola biraz ip atla 10 dk felan sonra mekik çek 4x15 başla işine çok yarıycak şeyler bunlar ilerde bu programı hergün yap ama hergün bu programa ekliyceğin şey şu olucak öğlen veya akşam dumbelle ile evde çalışma programını uygula ve barfiksde çekersin yanında geniş tutuş göğüse çekme yaparsın ve sonra mekik gene ve günlük programın biter...Mekik mekikdiye kızma dostum bunları düzenli yaparsan o cardio yağ oranını düşürücek mekikde karnını sertleştiricek böylece güzel bir vücuda sahip olucaksın...
göğüslerdeki yağlanma için damblelarla damble fly damble press pullower yap...çok tekrar 4 set gir..