Hızlı kilo vermeye bağlı deri sarkması vücüt geliştirmeyle düzelir mi ?

Merhaba. Su an 19 yaşındayım boyum 173 kilom 70.Bundan iki sene önce 86 kiloydum ve 2 ayda 13 kilo verdim.Herhangi bi spor yapmadım.Sadece sadece düşük kalorili yiyeceklerle beslendım (yoğurt.yulaf.salatalık.tavuk.balık vs ) ve biraz da aç kalarak beslendim.Mesela okul 8le 3 arasındaydı ben o arada sadece bi elma yiyodum.Neyse bu süreçten sonra 73 kıloya düştüm.Zaman içinde de 70 kiloya indim.Ama özellikle göğüs bölgemde bi sarkma oldu.Bundan aşırı rahatsız oluyorum. Bi kaç kez estetik cerrahlara gittim onlar da ameliyat yapılabilir dediler ama spor yaparak bu sorundan kurtulabilme şansım varsa ameliyat masasına yatmak istemiyorum tabii.Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Zaten sarkmalarının sebebi kas kayıpların.Kas kütleni arttırırsan sorun ortadan kalkar ama bu işin de kolay olmadığını biliyorsundur.Büyük emek vermen gerek

Doktora sorsaydin sporla duzelebilir mi diye. Fazla bir sarkman yoksa spor yaparak ve bol su icerek derin zamanla toparlanir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

27 kilo verdim ve inan kiloluyken vücudum daha iyiydi ama sporla düzelttim göğüslerim felan taş gibi oldu diyebilirim sporla yapamayacağin bir şey yok:)

Back
Yukarı