hızlı kilo verme

142 kilo olarak baş

142 kilo olarak başladım ve şuan 95 kiloyum arkadaşım diyetisyene gittim ve o diyetisyen hiç birşey yapmasan sadece uyusan bile bazal metobolizman 2500-3000 arası kalori harcar dediği bu bir gerçek ama abinin yaşını boyunu kilosunu bilmediğim için 2000-3000 arası bir raka verdim ki buda zaten normalidir ve üstte yazdığım gibi beslendim ben forumda konularıma bakarsan görürsün verilen kilo okadar kolay alınmıyor zaten ilk ay 7-8 kilo su atılır vücuttan ondan sonra yağ yakmaya başlarsın ki verilen yağları almak okadar kolay bir iş değil öyle olsaydı emin ol ben geri alırdım ayrıca carnitine kullanmasanın herhangibir zararıda kesinlikle yoktur ben spora başladığımda aldım ve 3 ay boyunca kullandım gerek enerji bakımından gerek yağ yakımı konusunda bana iyi bir dost oldu bilmiyorum hiç carnitine kullandınmı adı üstünde supplement bunlardan steroid gibi bahsetmişsin tabiki heröğün supplement kullanılmaz elbette zarardır benim verdiğim beslenme listesine gelicek olursak oldukçada sağlıklı sabah 3 yumrta akı 2 dilim tam çavdar ekmeği 1 adet domates 1 adet yeşil çay 50 gr lor peyniri ara öğün 1 portakal 1 muz öğlen yemeği lapa pirinç pilavı yanında bezelye konserve veya barbunya makarnada olabilir 1 tas yoğurt veya ayran 50 gr lor peyniri ara öğün 200 ml süt lif+protein+karbonhidrat bakımından oldukça zengin eti form light akşam yemeği ızgara balık veya haşlama tavuk göğsü 1 tabak yoğurt 1 kase salata öğün işi biter ek olarakta sabah 1 ölçek whey protein antremandan sonrada 1 ölçek whey protein supplement desteği olabilir sonuçta hardbody yapmıor nerde yanlış söyledim anlamıyorum iyi günler.[DOUBLEPOST=1393018921][/DOUBLEPOST]
ama şöyle birşeyde var bunu böyle kısıtlandırmak yanlış kilosu 110 üstü olan bir insanın ayda 3.5 4 kilo vermesi ne kadar doğru tartışılır bence ayda normal bir insan için 5 ila 7 kg arası sınırdır tabiki herkezin görüşüne saygı duyarım ama ben ayda 13 kilo verdiğimi bilirim herhangibir sağlık sorunu olsun kas kaybı olsun yaşamadım 142 kilodan ilk ay 12 kilo bunun 11 kilosu suydu ertesi ay 13 kilo 100 gr kas kaybı yaşadım ve her ay düzenli olarak 8 ile 9 kg arası vererek 95 kg ye kadar düştüm şimdi dediğiniz gibi bu saatten sonra vg başladığım için artık yağ oranımı düşürüp kas kütlemi arttırıcam o yüzden haftada max 1 kg vermeyi planlıyorum

Dostum burada anlatmak istedigim şudur senin kilon 100 lerin üstündeyken bazal metobolizman yüksek olabilir ama kilo düştükçe bazalda düşüyor bunuda hesap etmek gerekir şimdi arakdaş 1200 kalori alırsa bazalının senin dedigin gibi 2000 oldugunu varsayalım kendiside günde 600 700 kalori hareket ederek yaksa 2600 kalori yakar 1600 kalori eksiye girer günde buda bir haftada neredeyse 2 kilo eder ama arkdaşın halsizlik sorunu olur 1600 kalori eksiklik bununla beraber kas kaybıda yaşar yagı yaktıkça kaslarıda yakar 70 kiloya düşer arkadaşlarına bakar 75 kilo göbek yok kendine bakar sarkık ve yaglı bi vucudu olur sebebiyse kas kaybıdır burada anlatmak istedigim bu 1600 kalori eksiye girmek çok fazla farketiyse senin listen 1200 kaloriyi geçik evet suplementleri steroid gibi algılamış olabilirsin ama fazla baglanılırsa emin ol onunda zararı olur steroidi kulanmayı bilen birisi sizin rahatlıkla kullandıgı suplement gibi kullanır ve sorunda yaşamaz burada sıkıntı yeterli bilgi olmadan steroide saldıran insanlar üstüne kalitesiz mal tüketiyorlar bunun sonucunda büyük sorunlar oluyor :D kusura bakma mesajım biraz sert olmuş :D

arkadaşlar az ölçek BSN no-xplod kullanmamda sakınca olurmu acaba benim için faydalı olurmu yoksa çok ileri düzey arkadaşlar içinmi ??

ağırlık çalışmak için hiç gücüm kalmıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı