Hız antrenmanı vücut geliştirmeyi olumsuz etkiler mi ?

Merhaba. Bugün itibariyle makinalarla, ağırlıklarla, hız antrenmanı yapmaya başladım. 1 rpm in %50 siyle 6, 7 set 3, 4 hızlı tekrarlar şeklinde çalışıyorum.

Ama acaba merak ediyorum. Sırf böyle çalışsam var olan kaslarım erir mi ? Beni böyle bir düşünce aldı çünkü sanki fazla çalışılmıyormuş gibi geldi bana. 3 4 tekrar malum.

%50 ile 3-4 tekrarda birşey anlamazsın büyük olasılıkla en azından bende öyle oluyor. Benimde uyguladığım programda yüksek hacim gününde %63 ile 5x10 var, ilk 3-4 tekrar tüy gibi çıkıyor. Kas erimesi yada kaybı o kadar kolay değil o konuda rahat ol :)

Zamanında bana herkülde Özer hoca kuvvet kondisyon kuvvette devamlılık programı verdi. Rıza hoca uygulattı. Görenler nooldu hocam çocuk size küfür mü etti diyordu. Bana hiç çalışmamışım gibi gelmiyordu. Programını bir gözden geçirttirmen gerekir belki.

Zamanında bana herkülde Özer hoca kuvvet kondisyon kuvvette devamlılık programı verdi. Rıza hoca uygulattı. Görenler nooldu hocam çocuk size küfür mü etti diyordu. Bana hiç çalışmamışım gibi gelmiyordu. Programını bir gözden geçirttirmen gerekir belki.

Bahse konu programda çalıştığın ağırlıklarda Set ve tekrar sayılarını öğrenebilir miyim ?

Bahse konu programda çalıştığın ağırlıklarda Set ve tekrar sayılarını öğrenebilir miyim ?
18 yıl oldu süperset seri yüzde altmışlarda 10 tekrar dı sanki hareket tarzları bana şimdiki aklımla yüzde altmış crossfit yüzde kırk powerlift hatırlatıyor o zaman tarz marz bilmiyordum Rıza BATUR pis pis sırıtınca sıkıyorsa yapma hocalarıma saygılar.

Back
Yukarı