skill4getz
Üye
Geçen sene 16 yaşındaydım, yaklaşık 55 kilo felandım. Boyum 1.76 olduğu için hep zayıf bir çocuktum.Çelimsiz ve kuvvetsizdim. Bodye merak salmıştım, artık benim için her şey farklı bir seviyeye geliyordu.Hayatımda artık bir amaç vardı, bir hedefim vardı.Yaklaşık bilinçsiz şekilde 3 ay boy geçmişim oldu. Henüz 1. ayımdayken kız arkadaşlarım beni denize çağırdı.Denize gittim ve hayatımı değiştiren bir olay yaşandı.Arkadaşlarımdan birisi " bu ne böyle sen hiçbir şey yapamamışsın, ve yapamazsın da" dedi. Bu söz benim hayatımı değiştirdi.3 ay boyunca beslenmeden bilinçsiz bir şekilde saatlerce acı dolu antremanlar yaptım. Bu antremanlar sırasında deadlift yaparken 2 yerden bel fıtığı oldum ve 5 ay spor yapamadım. Doktor bana bir daha ağırlık kaldırırsan yürüyemezsin, çok ağrılar çekersin dedi. Ama bırakamazdım, yarıda kalan bir hesabım vardı. En önemlisi bir hedefim, bir hayalim vardı.5 ay sonucunda tekrar bodye yazıldım. Kilom 65 idi boyum ise 1.80. Bu sefer bilinçli çalışmaya başladım ve sağlam bir bulk dönemi geçirdim. 4 ay oldu başlayalı ve şuan 78kiloyum. Ne olursa olsun pes etmeyin arkadaşlar. Saygılarımla