merhaba arkadaşlar.3 ay oldu bu spora düzenli başlayalı.programımı sonunda oturttum.yaklaşık 1 aydır bu programı uyguluyorum ve iyi gibi şu an.ama eksik var mı diye size sormak istedim.varsa yanlışımı düzeltirseniz sevinirim.
pazartesi-göğüs/sırt
Dumbbell Bench Press
dambıl bench press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Pullover
-Push-Ups
-kollar yana ayaklar düz bel eğik,kolu indir ön kol bükerek kaldır
2 hareketin adını bilmiyorum.birinde halteri dik bi şekilde karına çekiyorum.bi ucu yerdeyken.diğeride beli çukur yaparak eğilip iki kolumla karnıma doğru çekiyorum.
çarşamba-omuz
neck dumbel pres
Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
Arnold Press
cuma-kol
dumbell curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls -masada arka kol sabit yüze yakın x2 el içi dışa
Dumbbell Kickbacks
bi hareketin daha adını bilmiyorum.kollarımla karnımdan destek alıp dambıl ile kaldırdığımın iki katı ağırlığı halterle kaldırıyorum düşük tekrar yüksek ağırlık ile baya bi etkisi oluyor.
pazar-bacak
bisiklet ve futbol ile ilgilendiğim için bacak diğer yerlere göre en gelişmiş bölgem.bu kadarı yeterli olur diye düşündüm sadece testosteron hormonu için çalışıyorum.
dambıl ile öne eğilip kalkıyorum arka taraf için
squat ve calf hareketi var 1 er tane
program bu şekilde.diğer soruma geçeyim.demin bi video izledim adamın memeleri bi garipti.erkek memesi diye geçiyormuş.ama onun ki dik durduğunda da öyle oluyordu.şu an dik durduğumda göğüsüm kenarı yarım ay şeklinde kavisli duruyor yani olması gerektiği gibi.ama öne biraz eğildiğimde aynen o adamınki gibi oluyor.sizde de böyle oluyor mu yoksa bende o adam gibimi olacağım ilerde.eğer öyleyse bırakıyım bu sporu şimdiden çünkü gerçekten hiç hoş değil.
pazartesi-göğüs/sırt
Dumbbell Bench Press
dambıl bench press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Pullover
-Push-Ups
-kollar yana ayaklar düz bel eğik,kolu indir ön kol bükerek kaldır
2 hareketin adını bilmiyorum.birinde halteri dik bi şekilde karına çekiyorum.bi ucu yerdeyken.diğeride beli çukur yaparak eğilip iki kolumla karnıma doğru çekiyorum.
çarşamba-omuz
neck dumbel pres
Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
Arnold Press
cuma-kol
dumbell curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls -masada arka kol sabit yüze yakın x2 el içi dışa
Dumbbell Kickbacks
bi hareketin daha adını bilmiyorum.kollarımla karnımdan destek alıp dambıl ile kaldırdığımın iki katı ağırlığı halterle kaldırıyorum düşük tekrar yüksek ağırlık ile baya bi etkisi oluyor.
pazar-bacak
bisiklet ve futbol ile ilgilendiğim için bacak diğer yerlere göre en gelişmiş bölgem.bu kadarı yeterli olur diye düşündüm sadece testosteron hormonu için çalışıyorum.
dambıl ile öne eğilip kalkıyorum arka taraf için
squat ve calf hareketi var 1 er tane
program bu şekilde.diğer soruma geçeyim.demin bi video izledim adamın memeleri bi garipti.erkek memesi diye geçiyormuş.ama onun ki dik durduğunda da öyle oluyordu.şu an dik durduğumda göğüsüm kenarı yarım ay şeklinde kavisli duruyor yani olması gerektiği gibi.ama öne biraz eğildiğimde aynen o adamınki gibi oluyor.sizde de böyle oluyor mu yoksa bende o adam gibimi olacağım ilerde.eğer öyleyse bırakıyım bu sporu şimdiden çünkü gerçekten hiç hoş değil.