Gym

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ordu'dan kimse yokmu arkadaslar spor salonunu tanıtsın..
Memlekete gelsek sporu nerde yapıcagız :D
dumbelllls

Çalıştığım spor salonu power center yeri hugoland internetin alt katı kardeşim özkökün biraz sağ tarafında tavsiye ederim diğer spor salonlarına göre daha çok ilgileniyorlar ve sistem çok güzel antrenörler hep seninle ilgileniyor ben gidiyorum her antreman başınca yanlış yaptığımda tekrar gösteriyorlar beslenme programı veriyorlar istersen her konuda yardım ediyorlar ve antrenörler çok sağlam gelirsen görceksin zaten POWER CENTER'i Tavsiye ederim :)

Çalıştığım spor salonu power center yeri hugoland internetin alt katı kardeşim özkökün biraz sağ tarafında tavsiye ederim diğer spor salonlarına göre daha çok ilgileniyorlar ve sistem çok güzel antrenörler hep seninle ilgileniyor ben gidiyorum her antreman başınca yanlış yaptığımda tekrar gösteriyorlar beslenme programı veriyorlar istersen her konuda yardım ediyorlar ve antrenörler çok sağlam gelirsen görceksin zaten POWER CENTER'i Tavsiye ederim :)

büyük ihtimal üniversiteyi orada okuyacağım bunu öğrendiğim iyi oldu fiyat hakkında bilgi verir misiniz ?

Sivil son olarak 90 a yükselmiş galiba öğrenciysen aynı fiyat kardeşim ama herkese sor poweri parmakla gösterirler çok iyidir.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı