gvt alman hacim sizce işe yarıyor mu

ben denedim bir süre etkisi çoğu programdan daha iyi zaten bu sebeple ünlenmiştir ama programı doğrudan belirtildiği haftalarca uygulamadım her bölge için birer kendimce ağırlık belirledim daha sonra 3 4 hafta ağırlık arttırarak yaptım ve çok zorladı belirlediğim ağırlık olması gerekenden fazlaydı
hatta süper setler halinde yapmıştım dambıl bench press+ cable row gibi
ağırlık arttırmak başka hiçbir programda bu derece zor değildir
hala da zaman zaman 1 antremanlık aklıma geldikçe yaparım programa %100 sadıkta kalsan iyi bir sonuç vereceğine eminim

ben denedim bir süre etkisi çoğu programdan daha iyi zaten bu sebeple ünlenmiştir ama programı doğrudan belirtildiği haftalarca uygulamadım her bölge için birer kendimce ağırlık belirledim daha sonra 3 4 hafta ağırlık arttırarak yaptım ve çok zorladı belirlediğim ağırlık olması gerekenden fazlaydı
hatta süper setler halinde yapmıştım dambıl bench press+ cable row gibi
ağırlık arttırmak başka hiçbir programda bu derece zor değildir
hala da zaman zaman 1 antremanlık aklıma geldikçe yaparım programa %100 sadıkta kalsan iyi bir sonuç vereceğine eminim

Programa şimdi baktım baya etkiledi..
Yaptığın hareketleri program halinde yazabilir misin hocam?

Dambıl Bench press 10x10 superset 10x10 cable row
eğer spor salonunda şu şekilde istasyon mevcutsa dambıl bench pressi, cable row yaptığımız yerde yapabilirsin ben öyle yapmıştım
okRbgQ.jpg

Ben süper setleri itiş yaptığımız açının tam tersi yönde olacak şekilde çekiş yapmayı tercih ediyorum

diğer antreman
smith machine veya barbell ile enseye omuz press 10x10 hiç beklemeden enseye çekiş lat pull down 10x10
diğer antreman
barbell bicep curl 10x10 süperset ters tutuş cable tricep push down 10x10

ana hareket olarak 2 tane hareket belirliyorsun bu 2 hareket toplamda 200 tekrar yapıyor,sonrasında 2 3 tane farklı hareketi 3 er set 12 tekrar olarak yapabilirsin bu hareketleride kendin seçebilirsin
bacak da da denedim programı ancak aşırı derecede zorladığı için bıraktım

Back
Yukarı