AndreaDoria
Üye
Arkadaşlar öncelikle bodybuilding.com
ve bodyforumtr.com dan ve spor salonlarındaki fazla ileri seviye arkadaşlardan edindiğim edindiğim bilgiler dahilinde bir iki ufak değişiklikle kendi programımı oluşturdum ve günlüğümü sizlerle paylaşmak istedim.
Öncelikle boyum 1.85 kilo 85
GVT ye başlamadan önce epey bi yağ vardı vücudumda kollarım ve özellikle karın kısmımda.
GVT Hareketleri ve İdman Düzenim:
Öncelikle pazartesi bu salı bu şeklinde yazmıyorum 1. gün 2. gün şeklinde açıklayacağım.
45 saniye dinlenme süresi veriyorum ve kronometre ile süre tutuyorum.
1.Gün
Göğüs-Sırt
Bench Press - 10x10
Cable Crossover - 3x10
Bent Over Barbell Row - 10x10 (Bodybuilding.com - Exercise Popup)
Close Grip Lat Pull Down - 3x10 (Bodybuilding.com - Exercise Popup)
2.Gün Off.
3.Gün
Omuz-Bacak
Neck press 10x10
Front dumbbell raise 3x10 ( yanlış yazmışım side dumbell lateral diye kusura bakmayın)
Squat 10x10
Leg Extansion 3x10
4.Gün
Kol (Biceps-Triceps)
Barbell Curl 5x10
Preacher Curl 4x10
Dumbell Curl 2x10
Paralel Dips 5x10
Close Grip Bench Press 4x10
Push Down 2x10
5. Gün Off
6.Gün Göğüs Sırt ...
Beslenmem
Kahvaltı 5 yumurta
Kahvaltıdan 1 saat sonra dardanel in bu güzel 2 li soğuk sandviçleri var onlardan yiyorum
Gün içi total 3 haşlanmış patates 600 gr. tavuk. - 1x160 gr ton balığı
İdman Öncesi Kreatin
İdman sonrası 1 ölçek muscle pharm kombat yarım ölçek gainer
Verim?
Özetle şöyle belirteyim 1.5-2 ay kadar oldu başlayalı programa vücudum tam olarak simetrikleşmeye başladı
kollarım vücuduma göre hala geride bu konuda zaten sıkıntım vardı fakat o bile toparlanmaya başladı
özellikle göğüs ve bacak için çok gelişme gördüm .
Tam olarak bulk program diye başladım fakat yağlarımın azalması ve çok tekrarın verdiği şekilden dolayı daha düzgün bir vücut elde etmeye başladım.
Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
İleri dönem için programlarımda hazır daha ilerisini düşünenler için yardımcı olabilirim
Close-Grip Front Lat Pulldown
ve bodyforumtr.com dan ve spor salonlarındaki fazla ileri seviye arkadaşlardan edindiğim edindiğim bilgiler dahilinde bir iki ufak değişiklikle kendi programımı oluşturdum ve günlüğümü sizlerle paylaşmak istedim.
Öncelikle boyum 1.85 kilo 85
GVT ye başlamadan önce epey bi yağ vardı vücudumda kollarım ve özellikle karın kısmımda.
GVT Hareketleri ve İdman Düzenim:
Öncelikle pazartesi bu salı bu şeklinde yazmıyorum 1. gün 2. gün şeklinde açıklayacağım.
45 saniye dinlenme süresi veriyorum ve kronometre ile süre tutuyorum.
1.Gün
Göğüs-Sırt
Bench Press - 10x10
Cable Crossover - 3x10
Bent Over Barbell Row - 10x10 (Bodybuilding.com - Exercise Popup)
Close Grip Lat Pull Down - 3x10 (Bodybuilding.com - Exercise Popup)
2.Gün Off.
3.Gün
Omuz-Bacak
Neck press 10x10
Front dumbbell raise 3x10 ( yanlış yazmışım side dumbell lateral diye kusura bakmayın)
Squat 10x10
Leg Extansion 3x10
4.Gün
Kol (Biceps-Triceps)
Barbell Curl 5x10
Preacher Curl 4x10
Dumbell Curl 2x10
Paralel Dips 5x10
Close Grip Bench Press 4x10
Push Down 2x10
5. Gün Off
6.Gün Göğüs Sırt ...
Beslenmem
Kahvaltı 5 yumurta
Kahvaltıdan 1 saat sonra dardanel in bu güzel 2 li soğuk sandviçleri var onlardan yiyorum
Gün içi total 3 haşlanmış patates 600 gr. tavuk. - 1x160 gr ton balığı
İdman Öncesi Kreatin
İdman sonrası 1 ölçek muscle pharm kombat yarım ölçek gainer
Verim?
Özetle şöyle belirteyim 1.5-2 ay kadar oldu başlayalı programa vücudum tam olarak simetrikleşmeye başladı
kollarım vücuduma göre hala geride bu konuda zaten sıkıntım vardı fakat o bile toparlanmaya başladı
özellikle göğüs ve bacak için çok gelişme gördüm .
Tam olarak bulk program diye başladım fakat yağlarımın azalması ve çok tekrarın verdiği şekilden dolayı daha düzgün bir vücut elde etmeye başladım.
Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
İleri dönem için programlarımda hazır daha ilerisini düşünenler için yardımcı olabilirim