corbacibasi
Üye
Gunluk protein ihtiyaci olarak herkesin ayri bir gorusu var. Vucut agirliginin gram cinsinden 1.2-2 kati diyen, 1.5 kati diyen, 2 kati diyen, 1.4 kati diyen var. Haliyle bu durum cok kafa karistiriyor. 70 kg agirliginda bir erkek icin(ben) 1.2 katiyla 2 kati arasinda cok fark var. Yaklasik 200gr tavuk gogsu yemek gibi bir fark.
Kendimden bahsedecek olursam 2 aydir acemi fakat bilincli bir sekilde vucut gelistirme yapmaya calisiyorum. Protein tozu vs. Kullanmiyorum dogal beslenmeye calisiyorum henuz yeni oldugum icin protein tozuna gerek olmadigi soyleniyor. Gunde yaklasik 85-105 gr protein aliyorum. Yedigim besinlere gore bu rakam verdigim aralikta degisiyor.
Soruma gelecek olursam, aldigim protein miktari yeterli midir degil midir? Tesekkur ederim.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendimden bahsedecek olursam 2 aydir acemi fakat bilincli bir sekilde vucut gelistirme yapmaya calisiyorum. Protein tozu vs. Kullanmiyorum dogal beslenmeye calisiyorum henuz yeni oldugum icin protein tozuna gerek olmadigi soyleniyor. Gunde yaklasik 85-105 gr protein aliyorum. Yedigim besinlere gore bu rakam verdigim aralikta degisiyor.
Soruma gelecek olursam, aldigim protein miktari yeterli midir degil midir? Tesekkur ederim.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi