Gunluk bir bölge calıstırmak mantıklımı

ben hergun spor salonuna gıttıgımden gunde bır bölge calıstırıorum örnegın pazartesı gögus salı ön kol çarsamba arka kol persembe omuz cuma sırt cuamrtesı kanat . gunde 7-9 hareket gırıorum bır bölge ıcın sızce dogru bır porgrammı uyguluorum beslemmem ıyı

her gün bir bölge çalışmak gelişim için ideal bir sistemdir ama yaptığın yanlışlar var.
hiçbir bölgeye günde 7-9 hareket girmek sağlıklı değildir..
göğüs sırt gibi büyük kaslarına 4 maximum 5 hareket küçük kas gruplarına ise 3 hareket girmen yeterli olacaktır.
ne kadar çalışırsam o kadar gelişirim mantığı içinde olmak doğru değildir, özellikle küçük kas gruplarına 7-9 hareket sizi ilerde gelişim açısından sıkıntıya sokabilir..
saygılar..

her gün bir bölge çalışmak gelişim için ideal bir sistemdir ama yaptığın yanlışlar var.
hiçbir bölgeye günde 7-9 hareket girmek sağlıklı değildir..
göğüs sırt gibi büyük kaslarına 4 maximum 5 hareket küçük kas gruplarına ise 3 hareket girmen yeterli olacaktır.
ne kadar çalışırsam o kadar gelişirim mantığı içinde olmak doğru değildir, özellikle küçük kas gruplarına 7-9 hareket sizi ilerde gelişim açısından sıkıntıya sokabilir..
saygılar..
anladım bılgılerınız yararlı oldu benım ıcınthums:

Biceps Tricepsi süperset ve 3 hareket omuz göğüs sırta da az çalışacağın için 4 hareket yapmanı öneririm haftada 2 deseydin 3 hareket derdim.

Biceps Tricepsi süperset ve 3 hareket omuz göğüs sırta da az çalışacağın için 4 hareket yapmanı öneririm haftada 2 deseydin 3 hareket derdim.

bicepsle tricepsi aynı gun ıcerısınde super setmı calısayım ? :confused:

Salona gidince flat bench dumbell press incline dumbell press dumbell fly çalısıyorum haftada 1 gun ancak acısı 1 hafta suruyor bu normal bır durummu yoksa yaptıgım bır hatamı var

Back
Yukarı