Greg Plitt Hayatını kaybetti.

Facebook ve instagram hesabımda dolaşırken çoğu fitness modellerin RIP Greg Plitt yazdıklarını gördüm. ve haberlerde de yayınlanmış tren kazası gibisinden birşey gördüğüm kadarıyla yanlış bilgi vermek istemem RIP Greg plitt, Gerçekten müthiş vucuta sahipmiş kendisi pek takip etmem ama yinede üzülüyor insan

Eklentiler

• Rip greg.png
    Rip greg.png
    305,1 KB · Görüntüleme: 481
Evet doğru tren kazasında ölmüş, Supplementlerin facebook sayfasında gördüm ben de, çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin. İstanbul'a da gelmiş bir ara, Ayasofya'da fotoğrafı var

"Kendi Youtube kanalına yeni video çekmek için arkadaşlarıyla birlikte Burbank’taki bir tren istasyonuna giden ünlü vücut geliştirmeci Greg Plitt, dengesini kaybederek tren raylarının üzerine düştü ve hızla gelen trenin altında kalarak hayatını kaybetti. Daha önce de tren rayları üzerinde egzersiz videoları çeken Greg Plitt, yine bir video çekmek için tren istasyonuna gitmişti ancak, trajik bir kaza sonucu talihsiz bir şekilde yaşama veda etti ve sevenlerini yasa boğdu."

greg-plitt-ayasofya.jpg

hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor.en beğendiğim fitness modeller arasında ilk sıralarda geliyordu kendisi.farklı çalışma tarzı-kendini spora adaması açısından da zannımca 1. sırada gelir.düzenli takip de ederdim.Kali'nin paylaştığı video:

Back
Yukarı