scartissue
Üye
Merhaba yaklasik 18 20 arasi yag oranina sahibim e farkli hesapliyicidan hesapladim kilom 75 boy 185 yas 17 goguslsrim baya sarkiyor 1 sene once 100 kiloydum ayniydi 3 ayda 80 oldumhizlickilo verdigimcicin deri sarkmalarida oldu yag orani fazlaykrn daha agirlik antremanlarina devam ettim ama nedense sankivgogdum dahada buyudu tshirtle disari cikmaya utaniyorum diyet yapiorum ekmek felan kesmrdim tam bugday yiyorum 1900 kalori aliyorum antreman programim fullbodydi ust alt vucuta degistirdim cable fly butter fly machine tarzi hareketler gogsu skilastirirmi. Yoksa dahada buyuturmu ne onerirsininiz fotografimi aticam yorumlara biraz utaniyorum ant programim soyle
Sinav fly machine destekli barfiks makinesi dumbell bent overrow shoulder press lateral raise hammer curl triceps curl yada dips
Alt vucutta goblet squat lunge leg press calf machine leg curl rope crunch leg raise
Sinav fly machine destekli barfiks makinesi dumbell bent overrow shoulder press lateral raise hammer curl triceps curl yada dips
Alt vucutta goblet squat lunge leg press calf machine leg curl rope crunch leg raise