gogus kasi icin en iyi calisma yontemi?

mirposs

Üye
Sa arkadaslar konudada yazdigi gobi gogus kasinn gelismesi icin en iyi yontem nedir ? Ne ile calismaktir ? Ben halter diye bikiyorum dogrumu ?

Herkesin bünyesi metabolizması farklıdır. Kalbini kırmak istemem ama "gogus kasi icin en iyi calisma yontemi?" yazarak pek de düzgün bir soru sormamışsın. Ben de aynı sıkıntıları çektim, 135cm omuzlarım olmasına rağmen kağıt gibi göğüslerim vardı. Biraz araştır çok değil sadece arama kısmına "göğüs" yazsan yeterliydi. Bu konuyu iyice oku: Göğüsler fora | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

etabolizması farklıdır. Kalbini kırmak istemem ama "gogus kasi icin en iyi calisma yontemi?" yazarak pek de düzgün bir soru sormamışsın. Ben de aynı sıkıntıları çektim, 135cm omuzlarım olmasına rağmen kağıt gibi göğüslerim vardı. Biraz araştır çok değil sadece arama kısmına "göğüs" yazsan yeterliydi. Bu konuyu iyice oku: Göğüsler fora | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Stronger aksine yorumun icin tesekkurler :)

Benim fitnessa başlayalı 3 ay felan oldu göğüs , kanat , omuz oldu ama biceps ler fazla gelişmedi ben genetik olarak düşünüyorum gelişmesini felan ama

bench press , incline press , decline dumbell , pullover , butterfly makinada iyi hareketler bence

Back
Yukarı