gogus arasini dolduramiyorum!!!

ne yaptiysam gogus arami dolduramadim bench press dambil pres, fly, plover, , butterfly piramit setler ax agirlik cok tekrar ne yapyyssm olmuyor yardim edebilck varmi 5 aydir caliyrum 1.79 80 kiloyum

Ektomorf yapıdaysan işin biraz daha zor. Yapılabilcek şeyler; Dumbell presslerle göğüse başlamak açış hareketleri ve kapalı tutuş barla pressler. Komplex yapıp o bölgeye gereğinden fazla yüklenme gelişmiyor diye, ki bu çok sık görülen bir durumdur. Beslenmene dikkat et

Ektomorf yapıdaysan işin biraz daha zor. Yapılabilcek şeyler; Dumbell presslerle göğüse başlamak açış hareketleri ve kapalı tutuş barla pressler. Komplex yapıp o bölgeye gereğinden fazla yüklenme gelişmiyor diye, ki bu çok sık görülen bir durumdur. Beslenmene dikkat et
Yok vucdum spordanda once iri ve yagliydi ectomorf yap yok dar bech yapydum hocam bunun sadece trispeslere yönelik bi çalışma olduğunu soledi butery fly arayi doldura bilir dedi ve cok agirliga girerdim bench presste az kilo cok tekrar yapmami onerdi ama hala ayni.s

5 ay çok değil az sabır, hemde karın kasları gibi göğüs kasları da genetiktir. Ne yapsan etsen hayalindeki dolgunluğa ulaşmama ihtimali vat

Butterfly a bende başladım çok etkili bir hareket devam etmeni tavsiye ederim. Benimde içi daha dolmadı ama 2.5 aydır göğüs çalışıyorum , bölgeselde değil. Önden bakınca kas yokmuş gibi görünüyo ama hafif yan durunca kaslar görünüyor.

göğüs arasını doldurmak diye bir şey yoktur. pectoralis kas fiberleri enine uzanır. bir kas fiberi ya bütünüyle kasılır ya da hiç kasılmaz.

Back
Yukarı