Gogus agrim gecmedi bakar misiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Btrvysl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar ekledigim resimde cizdigim yerlerin agrisi gecmedi ve gogus calisali 4 gun oldu her gun bolca proteinde aldim hicbir sekilde eksik besin kalmadi carb olsun protein olsun gecirmek icin ne yapabilirim.

Eklentiler

• 2016-10-20 11.39.03.jpg
    2016-10-20 11.39.03.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 350
Hamlıktandır dostum biraz daha bekle ben bacak çalıştıktan 1 hafta sonra anca ağrılarım geçiyor 1 hafta daha bekle geçmezse bi doktora görün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hamlıktandır dostum biraz daha bekle ben bacak çalıştıktan 1 hafta sonra anca ağrılarım geçiyor 1 hafta daha bekle geçmezse bi doktora görün

Cevap icin sagol ama ben hic ritmi bozmadan gidiyorum yani hamlik olusturacak sekilde bi ara vermiyorum hangi bolge calistiysam iki gun baska bolge calisir 3.gun geri ilk calistigim bolgeye donerim ve hicbir sorun olmazdi bu defa agri kaldi.

1 yıllık sporcular bile ağrı yaşıyor bu antrenmanını güzel ve sert yaptığını gösterir dostum

Zedelenmiş olabilir sanıldığının aksine 3-4 ay düzenli spor yaptıktan sonra hiç bir ağrı olmaması gerekir, geçene kadar hafif gir göğüsüne 4 gün olmuş zaten 3 gün sonra felan geçer.

Zedelenmiş olabilir sanıldığının aksine 3-4 ay düzenli spor yaptıktan sonra hiç bir ağrı olmaması gerekir, geçene kadar hafif gir göğüsüne 4 gün olmuş zaten 3 gün sonra felan geçer.
Tesekkurler 2 ay oldu benim ama sonucta duzenli yaptim bu zamana bisey kalmamasi gerekir hamlik vs

Back
Yukarı