GNC Creatine Monohydrate

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
Arkadaşlar yeri burası olmayabilir ama nereye yazayım bulamadım.
Bir sorum olacak

Creatin kullanımı hakkında birşeyler okudum 1 çay kaşığı falan yazıyordu.

Şimdi sorum şu bu kocaman kutuyu hergün 3-4 çay kaşığı içsek bile nasıl bitiyor, bitmesi ne kadar sürer ?

Birde fiyatları çokda pahalı gelmedi protein tozlarına kıyasla falan acaba o kutular küçük de ben mi gözümde büyüttüm :D(500 gr olanlardan bahsediyorum) Çünkü gerçekde görmedim dergilerde gördüm resimlerini...

Teşekkürler...

Arkadaşlar yeri burası olmayabilir ama nereye yazayım bulamadım.
Bir sorum olacak

Creatin kullanımı hakkında birşeyler okudum 1 çay kaşığı falan yazıyordu.

Şimdi sorum şu bu kocaman kutuyu hergün 3-4 çay kaşığı içsek bile nasıl bitiyor, bitmesi ne kadar sürer ?

Birde fiyatları çokda pahalı gelmedi protein tozlarına kıyasla falan acaba o kutular küçük de ben mi gözümde büyüttüm :D(500 gr olanlardan bahsediyorum) Çünkü gerçekde görmedim dergilerde gördüm resimlerini...

Teşekkürler...

creatine turlu kullanılır yani dönemlemeli..genelde ilk turda bitmez..ikinci için de kalır 500gr.lıklarda..

benimde bugün 5.günüm bir etki yok fakat aklımda soru var ; çok fazla su içiyorum idman günü 4litreyi buluyor normalde 3litre , acaba bu kadar fazla su içmem metabolizma hızımı hızlandırıp kilo almama engel olabilirmi ?

4 litre içmene gerek yok, ama eğer vücudun susuyor ve sen kendini zorlamadan bu mikartara çıkıyorsan bir sorun olmaz. ama supplenet alıyorum diye 4 litre içmeliyim diye kendini zorluyorsan bu kadar aşırı zorlamaya gerek yok.

Benim creatine kullanıp sonuç bekleyen arkadaşlara tavsiyem saf creatine değil de complex ürünler kullanmaları örneğin optimum un pre-load u.

Ne beklediğinizi bilmiyorum ama mucize beklemeyin birde creatine kullandığınız içinmi 3-4 litre su içiyorsunuz yoksa normaldedemi içiyordunuz eğer creatine için içiyorsanız bu kadar abartılacak bi durum yok günde 4 litre falan creatine bu kadar ağır bi supplement değil normal su tüketiminizi gerçekleştirin steroid muhammelesi yapmak ve o etkiyi beklemek yanlış olur.

antibiyotik kullandığım için alıyorum o kadar cok suyu birde öksürüğüm var sürekli ılık su içiyorum o yüzden ,

Ben bunu 2 hafta kullandım. İlk haftada yüklemeyi aynen uyguladım.2 hafta sonrasında sol kolumun koltuk altına yakın kısmında morarıklar ortaya çıktı ve birazda bel bölgesinde var.3 ay oldu hala geçmedi. Bu gnc markasının zararlı kimyasalları ayırmadığını duydum. Acaba bu morarıklar ondan mı yoksa bende karacigerde mi sorun var???

Ben bunu 2 hafta kullandım. İlk haftada yüklemeyi aynen uyguladım.2 hafta sonrasında sol kolumun koltuk altına yakın kısmında morarıklar ortaya çıktı ve birazda bel bölgesinde var.3 ay oldu hala geçmedi. Bu gnc markasının zararlı kimyasalları ayırmadığını duydum. Acaba bu morarıklar ondan mı yoksa bende karacigerde mi sorun var???

O morarmalar deri çatlağıdır. Endişelenmeye gerek yok. Onlar geliştiğinin göstergesi.

Bu üründen 1 kutu kullanmıştım. Kaslarımda gelişme oldu fakat yağlanmaya da yol açtı, belim kalınlaşmaya başlayınca kullanmayı bıraktım. 3 kutuda almıştım 2 kutusu elimde kaldı. Ne yapacağım bilmiyorum.

creatine kullanmak için "şu kadar aydır spor yapman gerekiyor gibi bir şart var mı yoksa benim gibi 2 aylık birisi başlayabilir mi?

bir de ben gnc kapsül aldım.. idmandan önce 4 idmandan sonra 3 diyor.. 4 ünü ve 3 üçü idmandan önce ve sonra, birden mi içiyoruz yoksa gün içine yayarak mı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:39 ----------

araştırdım, buldum cevabımı ..

beklediğimden daha fazla etki yaptı. yükleme döneminin bitimine 1 gün kala yaptığım antremanda kilo artışı sağladı.

önceden barbell curl ü 25 kg ile yaparken gnc creatinden sonra 30kg ile yapmaya başladım dünkü antremanda da 30kg hafif gelmeye başladı

2aydır BB yapıyorum 1hafta oldu tam bu ürünü kullanıyorum toz formunu elma suyuyla iciyorum cok kısa surede bende etki gostermeye basladı %100verim degil ama ben burdayım ben boşa gitmiyorum diyor bu ürün kesinlikle öneriyorum

GNC Creatine Monohydrate ile Six Star Pro Nutrition: Professional Strength Creatine X3 arasında kaldım ancak GNC nin ürününde sadece Kreatin var Six Star da ise Kreatin Dışında farklı içeriklerde mevcut.Şu anda Protein Tozunun yanına MuscleTech Amino Fx almayı düşünüyorum. Six Star Kretinin İçindekiler hepsi zaten var AminoFx te. Protein Tozu + Amino FX + GNC Kreatin alsam verim alabilir miyim acaba ??

mrb arkadaşlar..foruma yeni üye oldum...bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var...ben kronik miyopati hastasıyım..kaslarımda bu yüzden büyük güçsüzlük var...doktorum bu yüzden kreatin kullanmamı önerdi...6 ay boyunca..gnc'nin amplified creatine 189 tabletlerini kullanıyorum..günde 2 kez her biri 625 mg...ama tamamen raslantı olarak tabletlerin olduğu gibi vücudumdan atıldığının farkına vardım..hiçbir erime olmamış..toz olanını kullanmayı düşünüyorum..2 tabletin yerini 1 gr toz creatine tutar mı? birde ben efor sarfedecek sporlar yapamıyorum..max 2-3 kg kaldırabiiyorum..creatin kullanırken nasıl egzersizler yapmalı mıyım? ya da yapmamalı mıyım? daha önce spor salonlarında böyle bir durumla karşılaşan var mı? cevap verirseniz çok sevinirim...teşekkürler..

Selam arkadaşlar ben bu gncnin 120 tabletlik kreatininden aldım yükleme yapmak istemiyorum haftada 3 gün idmanım var bu sporu 2 yıldır yapıyorum kutunun üstünde ant. Öncesi 4 kapsül sonrası ise 3 kapsül yazıyo ama sizce verimli nasıl kullanabilirim elma suyu ile içcem bi faydası olurmu ve bunu kullanırken ve kullanmadığım günler asitli içeçek yada kahve içsem etkisini yitirirmi idman yapmadığım günler kullanabilirmiyim arkadaşlar lütfen bilenler cevaplasın 3 gündür araştırıyorum ağzı olan konuşmuş kime güveneceğimi şaşırdım

Selam arkadaşlar ben bu gncnin 120 tabletlik kreatininden aldım yükleme yapmak istemiyorum haftada 3 gün idmanım var bu sporu 2 yıldır yapıyorum kutunun üstünde ant. Öncesi 4 kapsül sonrası ise 3 kapsül yazıyo ama sizce verimli nasıl kullanabilirim elma suyu ile içcem bi faydası olurmu ve bunu kullanırken ve kullanmadığım günler asitli içeçek yada kahve içsem etkisini yitirirmi idman yapmadığım günler kullanabilirmiyim arkadaşlar lütfen bilenler cevaplasın 3 gündür araştırıyorum ağzı olan konuşmuş kime güveneceğimi şaşırdım

1 kapsul 700mg ise ve 80 kilo altiysan idman oncesi 3-4 tablet idman sonrasi 3-4 tablet.

Off gunlerde sabah 6-8 tablet.

Gunluk kahve icimini 3 fincana sinirla.

Creatin kullanirken meyve suyuyla alabilirsin ancak zorunlu degildir.

Hocam şu anda 90 kiloyum idman öncesi 4 sonrası 3 kullansam idman gunleri dışında kullanmak zorundamıyım?

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Back
Yukarı