GNC Amino Burst 3000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.240
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba size bir sorum olcaktı ben boyum 1.74 ile 1.77 arasında 17 yasındaym 61 kiloyum
aminoasit yada protein tozu kullancam hangisini önerirsiniz?
nedeniyle birlikte söylersnz sevinirm

soruyu yanlış yere yazmışsınızthums: ama protein tozu çnkü daha fazla miktarda protein içeriyor

soruyu yanlış yere yazmışsınızthums: ama protein tozu çnkü daha fazla miktarda protein içeriyor
eksik bilgi vermişsiniz..kullanım amacı neye yönelik ise o kullanılmalıdır.daha fazla protein içeriği neye göre daha fazla amino tabletindende 10 tane alsan aynı olur veyahut geçer bile.lütfen soru sormadan önce biraz araştırma yapıp soruları düzgün yerlere soralım...

GNC nin ürünleri beş para etmez ne protein tozu nede amino asidi. hiç bir etkisi yapmıyor amino 3000. ancak vucudu korursun

Şimdi ben kullandım zamanında etkisini gördüm ama basketbol , bisiklet, yüzmede kullandım body de yararı olacağını düşünmüyorum. Ancak başlangıç için tercih edilebilir hiç birşey bilmiyorsanız multipower amino whey 2200 alın bu ürünlerde çoğu spor markette satılmaya başladı.

Arkadaşlar ben GNC BCAA-1800 amino aldım 240 tablet bunun içinde
Lösin 900 mg
L-Isolösin 630 mg
L-Valin 270 mg
Sadece bunlar var protein filan yok yalnış bir ürünmü aldım bu nasıl amino bi yardım edin bana.

Merhaba arkadaşlar, ben siteye yeni üyeyim, bu da ilk mesajım. GNC'nin bu ürünü çoğunlukla pahalı ve yetersiz olarak görülmüş anladığım kadarıyla. Sorum şu olacak, bu ürünün iki kutusu (toplam 2x90=180 tablet) 63 TL'den satışa sunulmuş şu anda. Bu durumda da ürünün fiyat performansı düşük diyebilir miyiz yoksa ilk defa amino kullanacak birisi için uygun bir başlangıç mı olur? cevaplar için çok teşekkürler.

arkadaşlar aynı ürünü daha dün aldım fakat hapları cok büyük normal hapları bile içemeyen bir insanım,bu hapları kırarak içebilir miyim ? gerçekten cevabını bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekkürler.

bende dün aldım bu haplardan birde yanında qnt delicious whey protein complex aldım. antremandan önce haptan antreman sonrası da protein tozundan kullanmamı söyledi aldığım adam sizce mantıklımıdır birde yanında triple c 1000 denen vitaminden aldım sabah kahvaltıdan sonra almamı söyledi. ilgili bi arkadaş görüş sunarsa sevinirim. birde bu hapları suyla mı susuz mu alıyoruz?

Herkes kafasına göre bir şeyler yazmış kimisi kötülemiş kimisi iyi demiş ama işin şu kısmı var arkadaşlar herkesin metabolizması kas yapısı yağ yapısı bir değildir.

Kimine faydalı gelir kimine iyi gelmez belki de mucize bekleyip 2-3 hafta da sonuç alamayıp kenarı atanlarda vardır.

Herşey sabır arkadaşlar sabır öyle herşey bir anda olsaydı, İstanbul bile 53 gün sonunda feth edildi. Bazı şeyleri sabırla beklemek ve zamanının gelmesini bilmek lazım..

Saygı ve sevgiler..

Orta sınıfın altında kalan bir ürün. GNC kendisini yenilemesi gerekiyor.

Ben kullandim ve cok memnun kaldim. Daha once universal 1000 kullanmistim ve faydasini gorememistim. GNC 3000 ise kutusu bitmeden gozle gorulur fark sagladi. GNC 3000 e devam...

Dostum ben de bu üründen kullanmaya başladım henüz yeni de sayılırım.Bi abinin tavsiyesi ile başladım.Tek merak ettigim bunun fiyati nedir?

bu aralar maddi sıkışıklıktan dolayı aldım antremandan önce 3 antremandan sonra 3 kullanıyorum. ne antremanda az da olsa enerji sağlıyor nede antremandan sonra recovery. heralde bu dediklerimi sağlaması için ant. önce 10 ant. sonra 10 kullanmak lazım. pişman oldum. bitsin tekrar gaspari aminomax 8000 alıcam. muhteşem recoverysi var.

Arkadaşlar aldım bu ürünü ama şimdi burayı okuyunca değiştirmeye karar verdim bunu 41 tl ye aldım 60 tl civarı iyi bir ürün önerebilir misiniz?

Arkadaşlar aldım bu ürünü ama şimdi burayı okuyunca değiştirmeye karar verdim bunu 41 tl ye aldım 60 tl civarı iyi bir ürün önerebilir misiniz?

öneremeyiz çünkü o paraya iyi ürün yok ha vardır ama çok az miktardadır çabuk biter. supplementler.coma bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı