Gitmeyen Yan Bölge (Oblik) Yağı

Yaklaşık 6-7 aydır pek düzenli olmamakla beraber bu sporu yapıyorum. İlk başladığımda yağ yakma amaçlı 10 kg verdim. (83 den 73 e indim).
Karın bölgesindeki yağlarım göğüsteki yağlarım gözde görülür bir şekilde azaldı ama yan bölge neredeyse hiç gitmedi . Şuan kilo almak için uğraşıyorum ama yan bölgedeki yağlar morelimi bir hayli bozuyor . Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok onun da farkındayım ama kilo alırken yan bölgenin iyice genişlememesi için yapabileceğim bir şey var mı ? Ekte resimi paylaşacağım . Kilo alırken karın bölgesinin yan bölge ile birleşip düz bir görüntü oluşturması mümkün mü ?

Eklentiler

• IMG-20180120-WA0000.jpg
    IMG-20180120-WA0000.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 563
Sanirim deadlift , hyperextension ise yarayan hareketlerden cardio da yapabilirsin
Agirlik antremanindan sonra 15-20 dk lik interval cardio guzel yag yakimi yapar

Sanirim deadlift , hyperextension ise yarayan hareketlerden cardio da yapabilirsin
Agirlik antremanindan sonra 15-20 dk lik interval cardio guzel yag yakimi yapar
Kilo alırken karın bölgesinin yan bölge ile birleşip düz bir görüntü oluşturması mümkün mü ? bu soruma bir yorumunuz var mı ? Çok zaman geçiremiyorum salonda anca ağırlık antrenmanını yapacak kadar sürem oluyor.

Bendede aynı sorun var yanları calıştıgım halde gitmiyor anlamış değilim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kilo alırken karın bölgesinin yan bölge ile birleşip düz bir görüntü oluşturması mümkün mü ? bu soruma bir yorumunuz var mı ? Çok zaman geçiremiyorum salonda anca ağırlık antrenmanını yapacak kadar sürem oluyor.

Iyi gelismen gerekki yani ust vucut ggelistikce kaybolabilir oranin incelmesi yag yakimi ile gerceklesir ordaki yaglar kasa donusmez, ama uzuuun bir zaman gerekli kas yapicaksin arkadan bakildiginda sirt kaslarin dikkat cekicek oyle olunca, sabredip kas yapmaya calis ondan sonra zayiflarsin zaten az sabret

orayı calısıyorsunuz diye oradaki yağlar yok olmuyo arkadaslar. genel olarak vücudunuzun yağ oranını düşürmeniz gerek.

Çok sıkıntı var gibi durmuyor fotoda 1 ayda rahat halledilir ama düzensiz olmakla birlikte demişsin düzen şart öncelikle düzenli ve yediğine içtiğine dikkat ederek yaparsan sporunu 1 ayda rahat toparlarsın C vitamini gibi vücuttaki karnitin sentezini arttıran bi şeyler kullanabilirsin dahada kolaylaşır işin.

Back
Yukarı