geycek peynir suyu ev yapımı

arkadaslar peynır yapılırken suzulen su proteini nasıl yanı onunla ayran yapsak veya baska bırsey nasıl olur dersınız gerçek peynır altı suyu daha sağlıklı olucagına ınanıyorum lutfen bılgılerınızı paylasın

arkadaslar peynır yapılırken suzulen su proteini nasıl yanı onunla ayran yapsak veya baska bırsey nasıl olur dersınız gerçek peynır altı suyu daha sağlıklı olucagına ınanıyorum lutfen bılgılerınızı paylasın
Ayni degil kardesim..hammaddeler c... sitesinde senin dedigin suyun toz hali var ucuzda ugrasmaya degmez cunku protein orani az..wheyler sanirin konsantre o yuzden protein oranlari yuksek

o süzülen peynirin suyu mükemmel tabikide fakat biz bunu evde işleyemeyiz
nasıl yanı ıcsek yinede proteın degerı yuksek olmazmı[DOUBLEPOST=1414787293][/DOUBLEPOST]
Ayni degil kardesim..hammaddeler c... sitesinde senin dedigin suyun toz hali var ucuzda ugrasmaya degmez cunku protein orani az..wheyler sanirin konsantre o yuzden protein oranlari yuksek
yani ben zaten yenı basladım suan proteintozu kullanmıyorum arada onu ıcsem proteın mıktarı bakımından guzel olmazmı dıye soruyorum

Normal wheyin degerine ulasamassin normal wheyde ortalama 30gr da 27 gr protein var..bu degeri hatta yarisini bile tutturamassin..içmende tabiki sıkıntı yok..ama fazla birsey bekleme

Hayır. Ama tozlar bin tane işlemden geçiyor. 100 gram peyniraltı suyu tozunda 82 gr. laktoz, 8 gr protein var
üstte telepati wheyin 30 gr ında 27 gr protein var yazmış
sen 100 gr peynir altı suyunda 8 gr protein var diyorsun nasıl bi değişimle protein miktarı böyle artıyor bilgin var mı ?

üstte telepati wheyin 30 gr ında 27 gr protein var yazmış
sen 100 gr peynir altı suyunda 8 gr protein var diyorsun nasıl bi değişimle protein miktarı böyle artıyor bilgin var mı ?
Birsürü filtre işleminden geçiriliyor 30 gr whey ile 30 gr peynir altısuyu tozu aynı şey degil.

Back
Yukarı