Gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen anlayış sahibi insanlar ilgilensin.

Bu durumdan kurtulup başarabilecek miyim ?

• Asla

Votes: 0 0,0%
  • Biraz Zor

• Hayır Başaramayacaksın.

• Total voters
    3
Merhaba değerli arkadaşlar.
Yaşım 23
Boy 1.64
Kilo 47
------------
Biliyorum sıkacağım ve karışık bir anlatım ile sizleri yoracağım, şimdiden özür diliyor teşekkür ediyorum. Aşağıdaki bölümü okumayıp direk bir alt satırdan başlayabilirsiniz.
- Hayatım askerden geldikten sonra tamamen yerle bir oldu, güçsüz ve duygusal bir yapım yüzünden, ve çaresiz kaldığımda sığınacak kimsem teselli edecek hiçbir dost ve aile bireyim olmadığından hayata resmen küstüm, abim annem ve kardeşim var , annem ve kardeşim ile çözebileceğim sorunlar değillerdi, Abim askerdeydi ben gelince o askere gitti buraya fazla takılmayın sebebi tecil tecil bozmak.
Liseyi çalışmak zorunda kaldığım için terkettim , askere gidene kadar çalıştım ve sadece eve ve cahillik ile sağa sola harcadım.
Sadede gelirsek hayatımı adadığım insanları askerden geldikten sonra benden vazgeçtiklerini yollarımızı ayırdıklarını gördüm.
Bu nedenle sanırım ağır depresyona girdim ve 3 yıldır evde nasıl olduğunu bilmediğim şekilde boş yaşıyorum.
Neredeyse hiç kas yapım kalmadı , ailem ne kadar ikna etmeye çalışsa'da ben kendimi verip ayağı kalkamadım, 3 yıl az bir süre değil bu süre içinde üşengeçlik kanıma işledi, gün boyunca kaldıran olmasa 24 saatte 3 saat ayakta duruyorum.
Evet uzmandan yardım almam gerekiyor farkındayım ama ben artık kendime geldiğimi düşünüyorum çünkü evde durmaktan çıldırıyorum, çalışmadığım için şuan cebimde metelik yok, yarın diş hastanesine gideceğim bir şekilde dışarı çıkmayı başarmış olacağım.
Bu günden sonra hayatıma geçte olsa yeni sayfa açıp kendim ve ailem için iyi bir hayat kurmayı istiyorum.

- Öncelik ile öz güvenim sanırım çok yerlerde biriyle telefonda dahi olsa konuşurken heyecandan dilim dolanıyor.
Bunları anlatmamın sebebi yaşadıklarımdan sonra kendimi suçlayıp kendimi cezalandırarak, nasıl bir mağarada yaşayan insan olduğumu ve ne kadar güçsüz kaldığımı öz güvenimi kaybettiğimi tarif etmek ve artık her şeyi kazanmak istediğimi bildirmek.

Kısaca tanımlarsam otururken bile yoruluyorum artık ,tabi ki evde hareketsiz kalan sigara içen bir insan için gayet normal bir sonuç.
Evet şimdi ben bu boy kilo ve iştahsızlık ile nasıl kilo alacağım ve nasıl kendimi nasıl geliştireceğim vücut olarak.
Spor salonuna şuan gitmem neredeyse imkansız evde eskiden çalışırım diye aldığım dambıl setim var sadece.
Kilo almam için fakir bir öğün listesi yapmam gerekiyor ama benim hiç bir fikrim yok, araştırıyorum ama bir türlü bulamıyorum.
Günde kaç öğün yemeliyim, spora ne şekilde başlamalıyım.
1 ay içinde en fazla kaç kilo alabilirim.
En önemlisi içime doğan bu azmi yitirmeden kendimi başarıya yükseltmek istiyorum ve artık sağlıklı olmayı temenni ediyorum.

Yardım isteyerek yazdığım bu konuda kırıcı olmadan konuşursanız sevinirim.

Back
Yukarı