Gerçek boy uzatma programları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deli333
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Deli333

Yeni Üye
Boy uzatma programlarını duymuşsunuzdur. Ama görememişsinizdir benim gibi :) Genelde bu programda lat yada barfiks ve pullover tavsiye ediliyor. fakat bu yeterli değil. tam anlamıyla boy uzatmaya yönelik ( beslenme dahil) programlar gerekli. sizin bildiğiniz programlar varsa yazarsanız çok sevinirim.

emule'den çekmiştim bu tip bir program,fotograflı falan ama pek incelemedim,acayip hareketler vardı.HD'nin bir köşesine attım bakayım tam olarak neymiş,yani gerçekten boy uzatmaprogramı vs. mi ona göre yazarım...

kanaka benim bildigim en güzel boy uzatma programı barfiks direne hergün 30 dkd asılmak bak gör nasıl boyun uzayacak :) :lol: :lol:

boy yada penis uzatma programlarini bir kere stüdyoya konu olarak almistim ve sirf bunun sayesinde en az 30 müsteri stüdyoya yazdirmayi basardim :D

Boy uzamasi 21 yasindan sonra durmaktadir ve kemikler sabitlesir. kemikler genisler ama uzamaz. onun icin o yasini asmis sporcularda fazla umut yoktur.
21 alt yasi grubu sahislar, günde 1500mg Kalsiyum almasi ve 300mg gibi magnezyum almasi gerekir. Bunlar protein ve kemik iletismini hizlandirir ve boy uzamasinda yardimci rol oynar.
Günlük protein ekligi olan sahislarda boy uzamaz. Viutamin ekligi olan sahislardada boy uzamasi zayiftir. Onun icin bu iki unsurada bakmak gerekir.
Kisacasi bol salata ve meyva yemek gerekir bu yeterlidir.

Hareket olarak esneme egzersizlerini uygulamak gerekir. Basketbol burada bir alternatif spor olarak gösterilmistir ama basketbol oynanmasi sart degildir.

ben 1 sene aralıksız marul salatası yedim ve boyum 1.76 iken 179 oldu hemd 1 yılsa salata faktoru cok onemli bencede özelliklle marulu tavsiye ederim..

iyide barfiks ne kadar olucak
günde kac dk?

slm

slm arkadaşlar size boy uzaması ile ilgili bişey soracaktım cevap verirseniz sevinirim.
vücut ölçülerimi yazıyorum .
hergün düzenli olarak sabah 7.30 da 8 km yürüyorum ve yürüyüş bandındaki fitness aletlerini çalışıyorum evde şınav mekik damdıl çalışıyorum..
kahvaltıda süt ve süt ürünleri yiyorum gece yatarken süt içiyorum.
acaba boyumu 185 üstü ve 190cm kadar uzatabilirmiyim.bilgisi olan varsa yazsın ölçülerimi veriyorum
boy : 1,83 84 arası
kilo : 87kg
gögüs : 102
omuz : 115
bel : 100
kol :32 şişik : 34

yardımcı olursanız memnun olurum...

jekvek kişilere nickleri dışında hitap kurallara aykırıdır..

bench_Obench_O
kardeşim rock boyun yeterince iyi be benım 1.74 ben napayım haline şükrett en iyisi :D sana tawsiyem budur

haklısın kardeş teş.ederim
benim annemde babamda 1.65 boyundalar ama dayımların uzun boylu olduğu için midir nedirse benimde boyum uzun annemlerin sülalesinde 3. baba tarafımın sülalesinde 1. uzun boylulardanım... :D

edit : kişilere nickleri dışında hitap yasaktır..kuralları oku lütfen..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka Birader Hocam Abi Üstad Ortak Dostum Ulan Canım Lan Eleman Bilader Azizim Muazizim..... ve daha daha.

Kimsenin kötü niyeti olmadığını bilmiyorum ama bence olmuyor forumda.

Asılmak için 30 dk. asılın falan diyemem, o konulardaki araştırmalardan haberim yok. 30 dakika asıl diyen de neye göre demiştir öğrenmek istiyorum. Ancak yalnızca asılma hareketiyle eklemler arasını açarak boy uzatıcı etki almak için en aşağı 15-20 saniye süre gerekir ki bu süre ortalama gerdirme süresidir oradan kıyasla söylüyorum. Yeni başlayanlarda tek seferde hele ilk setlerde 3 dakikayı geçecek asılmalar yapmamaları daha sağlıklı olur.

Birader hegün 30 dk asılmak demişsinya.. o en ideal kaç dk. aralıklarla olablr bi yzablrmisin.? Veya arkdaşlar yzabilirmisniz.?
Üyelere sadece kullanıcı isimleriyle hitap ediniz.
Çeşitli lakaplar takmayınız.
Forum kurallarını okuyunuz.

Uzamana katkı sağladığını kastediyor olmalısın. Şaşırdım biraz. Bana olumlu değil de olumsuz etkiler gibi geliyordu o hareket...

Back
Yukarı