beyazcocuk
Üye
Her Sabah uyanınca 1.5 ölçek. Ayrıca spordan hemen sonra 1.5 ölçek. Birde spor esnasında bcaa
Neden kotu kokmuyor mu sorununuz gercekten
eyvallahValla gayet efsane kokuyor benim shaker da ertesi gun![]()
''Bence tadı gayet iyi ancak benim sizlere bir sorum olacak. Daha önce almış olduğum protein tozlarını kullandıktan sonra shakeri yıkamayı unuttugum zamanlarda 'leş' gibi kokardı ancak bunda hiç öyle bir şey söz konusu olmuyor. Sebebini bilen var mı?'' demiştim genrise savunucuları illa sövmemiz mi gerekiyor cevap alabilmemiz için! Neden kokmuyor bu shaker?Cevap verecek yoksa GENRİSE YETKİLİSİ AÇIKLAMA yaparsa sevinirim
![]()
Sakin ol şampiyon . Oradaki sövme kelimesini "markaya yöneltilmiş olumsuz eleştiri" manasında kullandım. Aksi manada kullanmam düşünülemezSövdüğün vakit forumdaki son mesajın olur! Kimse sana cevap vermeye mecbur değil!
Kardeşim ben geçen ay deneme amaçlı çikolata ve çileklisini aldım. Çikolatasının tadını beğenmedim hamur tadı var. Çilekliside aynı fakat çilekliyi yoğurtla karıştırınca güzel oluyor sabah yulafa koyuyorum. Bitince tekrar alırım hem yulafı yenilebilir kılıyor hemde daha ucuz diğerlerine göreyakında genrise'a bir fırsat verip bir kutu alacağım.Hangi tadı önerirsiniz? Muzlusunu arkadaşım vesayitiyle denedim fakat kokudan başka bir şey yoktu![]()
?
Kardeşim ben geçen ay deneme amaçlı çikolata ve çileklisini aldım. Çikolatasının tadını beğenmedim hamur tadı var. Çilekliside aynı fakat çilekliyi yoğurtla karıştırınca güzel oluyor sabah yulafa koyuyorum. Bitince tekrar alırım hem yulafı yenilebilir kılıyor hemde daha ucuz diğerlerine göre
Kredi kartı hakkında bilgim yok kardeşim valla. Ama arayıp sorabilirsin ilgili müşteri hizmetleri var. Tutti Frutti almak yemedi açıkçası bende merak ediyorum sen dene bakalım iyiyse bende denemek isterim.yorum için teşekkürler.Çilekli şuan muscletech platinium kullanıyorum o aynı,ondan önce BSN çilekli artık gına geldi,bir değişik tada geçmem gerek dedim
belki tutti frutti olanını alırım sakız gibi tadı diyorlar.Bir de kredi kartı sadece bonus mu kabul ediyor bunlar??? Öyle ise ne saçma iş,isteyip de alamıcam demekki çünkü bonus card sahibi değilim..
Sitede yeni link var, orada birçok karta taksit yapılıyor!yorum için teşekkürler.Çilekli şuan muscletech platinium kullanıyorum o aynı,ondan önce BSN çilekli artık gına geldi,bir değişik tada geçmem gerek dedim
belki tutti frutti olanını alırım sakız gibi tadı diyorlar.Bir de kredi kartı sadece bonus mu kabul ediyor bunlar??? Öyle ise ne saçma iş,isteyip de alamıcam demekki çünkü bonus card sahibi değilim..
[DOUBLEPOST=1458936748][/DOUBLEPOST]Whey Protein Çikolata - Ürün İçerik : Whey protein, mikrokristalizeselüloz, vitamin C, vitamin B3, vitaminE, vitaminB5, vitamin B6, vitamin B2, vitaminB1, Folikasit, Biotin, vitaminB12
Genrise Ürünleri oda sıcaklığında, direk güneş ışığı görmeyen bir yerde muhafaza ediniz.
Genrise ürünlerini açtıktan sonra içindeki pamuğu çıkararak muhafaza ediniz. Bilinenin aksine pamuk nem çeker, bu da nem çekebilen tabletlerde çatlamalara yada dağılmalara neden olabilir.
Genrise ürünlerini buzdolabında saklamayınız.
Hammaddelerinin doğal kokusu ve rengi çeşitli dış etmenlerle değişebilmektedir. Örneğin; bir bitkinin yetiştirildiği toprağın özellikleri, yetiştirilme sırasındaki sıcaklık ve nem gibi iklim koşulları, hatta bitkinin toplanma zamanı aynı bitkinin, farklı zamanlarda, farklı renk ve kokuya sahip olmasına neden olabilir. Genrise Vitamin, hiçbir ürününde yapay koku, tad ve renk maddesi kullanmadığı için, aynı Genrise ürününün farklı serilerinde koku ve renk değişiklikleri olabilir. Genrise Vitamin için esas teşkil eden ürünün saflığı, etkinliği ve güvenilirliğidir. Bu nedenle en yeni teknolojileri kullanarak ve mümkün olan en yüksek kalite standartlarında üretim yapar. Yaptığı sıkı kalite kontrol testleri ile de ürünlerinde son kullanma tarihinde dahi % 100 etiket güvencesini sağlar.
Günde 1 kere 30g Whey Protein 250ml sıvı ile alınması önerilmektedir.
genelde guzel urunler bunlar kullanmak lazım[DOUBLEPOST=1458936789][/DOUBLEPOST]Ne olursa olsun kreatin ve bcaa mı eksik etme.
Sent from my iPad using Tapatalk
genelde guzel urun bunlar kullanmak lazımyorum için teşekkürler.Çilekli şuan muscletech platinium kullanıyorum o aynı,ondan önce BSN çilekli artık gına geldi,bir değişik tada geçmem gerek dedim
Hangi sitede indirim varmış tam olarak? Ben kendi sitesinde bakıyorum şu an 2100 gr 119 tl gayet ucuz daha da mı indirim varmışİndirim bitti mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
kendi sitesinde 3 tane alınca fiyat 100 liraya düşüyordu. Öyle bir kampanya vardı şaunda yok.Hangi sitede indirim varmış tam olarak? Ben kendi sitesinde bakıyorum şu an 2100 gr 119 tl gayet ucuz daha da mı indirim varmış
Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk