genis omuz catisi ama gelismeyen omuz baslari

iyi gunler arkadaslar basliktaki dedigim cidden genis bir omzum var sirtim normal insanlara gore buyuk v tipi bir vucudum var tabiki calismalarimin onemi oldu 1 bucuk senedir bu spordayim her yerim gelisti ama su omuz baslarim gelismedi on omuzum ve ozellukle arka omzum gelsmiyoe omuzum genis ama iri basli degil nasil calismam gerek sizce her turlu denedim definasyona girdim omuz dahda kuculuyor olcu kaybetmiyorum ama kuculuyorlar kemik boyum cidden cok uzun sizce nasil bir program yapmaliyim

her yerin hacim alıyor omuzların mı hacim almıyor ? bence hacim alamıyorsan diğer bölgelerde hacim alamıyordur bu da yeterince yemediğin anlamına gelir antreman programının düzgün oldugunu farz ediyorum. Omuz programını yazarsan iyi olur çok fazla antreman yapıyorda olabilirsin.

her yerin hacim alıyor omuzların mı hacim almıyor ? bence hacim alamıyorsan diğer bölgelerde hacim alamıyordur bu da yeterince yemediğin anlamına gelir antreman programının düzgün oldugunu farz ediyorum. Omuz programını yazarsan iyi olur çok fazla antreman yapıyorda olabilirsin.
hayır cok iyi besleniyorum nasil beslencegimide biliyorum dedigim gibi omuzlarim buyuyor ama iri bas olmuyor omuz catim cok genis doldurmiyorim sizden bunun icin program istiyorum omuz catilarina gore ayri program oluyor

omuz başları okadar kolay dolabilecek bir bölge değil senin çatının geniş olması birşeyi değiştirmez yan omuz bölgesine ağırlık vermen gerekir. programının başlangıcında press hareketi daha sonra lateral ve front raise yapabilirsin lateral bölgesine 2. farklı bir hareket girebilirsin ardından arka omuzla programını bitirirsin. Yaşın daha 17 oldugundan hormonların hızlı calısıyor hacim alman baya zor olabilir ama sabırlı davranırsan ve kendini zorlarsan kazanç saglayacaksın.

Mehmet Güneş kardeşim ne kadar zamanda ne kadar geliştiğini de yazar mısın? Kaç kilo aldın kaç verdin? Ölçülerdeki değişiklilerin? Ne zamandan beri yapıyorsun sporu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Açıkçası ben 1 sene bilinçsiz hocası olmadan bi spor salonunda kendi başıma hep aynı program çerçevesinde yaptım. O zman 57 kiloyla basladim 80 kiloya kadar çıktım ama % 25 yağ oranıyla. Sonra hocası olan biyere yazıldım. 15 aydırda burada Bilinçli bi sekilde sekilde programli calisiyorum. Şuan 75 kilo yağ oranım % 20.
ölcülerim : kol 38 Göğüs 108.5 omuz 124 bacak 57.bel 88

Açıkçası ben 1 sene bilinçsiz hocası olmadan bi spor salonunda kendi başıma hep aynı program çerçevesinde yaptım. O zman 57 kiloyla basladim 80 kiloya kadar çıktım ama % 25 yağ oranıyla. Sonra hocası olan biyere yazıldım. 15 aydırda burada Bilinçli bi sekilde sekilde programli calisiyorum. Şuan 75 kilo yağ oranım % 20.

yag oranın fazla ama

Aynen ama şimdi günlük 2500 kalori almam gerek ben yağ yaksın diye 2000 kalori alıyorum son 1 aydır. Ama yağdan değil kastan gidiyor bunu anlamadım. Tmm bel bölgem biraz inceldi. Ama ust tarafta küçüldü. Halen yağlıyim. Bi türlü yağı atamiyorum

tv programında canan karataya sordular body yaparken kilo veremiyorum diye, oda veremezsiniz dedi sadece yürüyüş yapın, çünkü ağır çalışmak vücudun kortizon salgılamasına dolayısıyla yağlanmasına sebep oluyormuş, aynı sorunu yaşadığım için aklımda kaldı..

tv programında canan karataya sordular body yaparken kilo veremiyorum diye, oda veremezsiniz dedi sadece yürüyüş yapın, çünkü ağır çalışmak vücudun kortizon salgılamasına dolayısıyla yağlanmasına sebep oluyormuş, aynı sorunu yaşadığım için aklımda kaldı..

mumkunse canan karatay bu spordan uzak dursun o kadin protein tozu kalp buyutuyor diyor 2.si kortizon katabolik etkiye sokar seni yag yakimin dahada hizlanir

iyi gunler arkadaslar basliktaki dedigim cidden genis bir omzum var sirtim normal insanlara gore buyuk v tipi bir vucudum var tabiki calismalarimin onemi oldu 1 bucuk senedir bu spordayim her yerim gelisti ama su omuz baslarim gelismedi on omuzum ve ozellukle arka omzum gelsmiyoe omuzum genis ama iri basli degil nasil calismam gerek sizce her turlu denedim definasyona girdim omuz dahda kuculuyor olcu kaybetmiyorum ama kuculuyorlar kemik boyum cidden cok uzun sizce nasil bir program yapmaliyim
https://www.bodyforumtr.com/threads/İri-omuz-başları-İçin-püf-noktalar.9119/
Bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim.https://www.bodyforumtr.com/threads/İri-omuz-başları-İçin-püf-noktalar.9119/

Back
Yukarı