Genetik faciası

harmel

Üye
Arkadaşlar bu vücut sporla düzelirmi çok yumuşak.Veya ameliyat tek çözüm mü

Eklentiler

• IMAG0614.jpg
    IMAG0614.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 498
  • IMAG0615.jpg
    IMAG0615.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 461
  • IMAG0616.jpg
    IMAG0616.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 424
  • IMAG0618.jpg
    IMAG0618.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 415
  • IMAG0619.jpg
    IMAG0619.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 424
  • IMAG0622.jpg
    IMAG0622.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 421
  • IMAG0623.jpg
    IMAG0623.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 435
  • IMAG0624.jpg
    IMAG0624.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 447
  • IMAG0625.jpg
    IMAG0625.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 442
Facia falan degil. Sporla azim ve sabirla neler ortaya cikiyor. Buna genetik faciasi demissin.degil. Spora basla

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

aynı resismleri p90x türkiye sayfasında da paylaşmışsın bence yapman gereken spor ve sabır nasıl olsa bu kiloları hemen almadın

ne alaka yahu düzenli beslenme ile sporu birleştir sabırlı ol araştırmacı ol ve şu genetik faciası gibi karamsar düşünceleri zihninden çıkar zamanla vücudun güzelleşecek bunu seni rahatlatmak için yazmıyorum eğer spor yaparsan emin ol fit ve estetik vücuda sahip olursun

Fotograflar acilmadan bende gercekten facia bir vucut bekliyodum. 1. si vucudun cok kotu bir durumda degil.Uvuzlarini kullanabildigin icin sukretmelisin. Siki bir diyet ve calismayla istedigin sonuca ulasabilirsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim herkese yorumlar için.Bi ara 62 kiloya düştüm ve karın kaslarım sadece 2 si belli olunca bende hacim yapim dedim.Çoğu kişi skinny fat oldugumu söyledi.Şu an hacime yönelik beslenip antrenman yapıyorum.Buna devam etmeli miyim? 68 kiloyum şuan

Vücut kemik yapın gayet düzgün, birçok insandan daha düzgün bir vucudun var, biraz çaba göster karşılığını fazlasıyla alırsın...

Fitness agirlikli devam etsen guzel olur arkadas p90xden bahsetmis 090x3 denedim kisa surede harika sonuclar aldim. Beslenme aliskanliklarin nasildir bilmiyorum bence degistirmen iyi olur. Ekmek seker kola cips ve sanayi gidalarini (biskuvi tatli kraker cikolata) birakmalisin. Aksam 6dan sonra insulin arttiran hicbi besin maddesi yemezsen saat 10 11gibi uyumayi basarabiliyorsan ve yanina p90x3 ve diyet olarak intermittent fasting denersen 3 4 aya gobegin olacagina inanmiyorum eger ki yine bu goruntuyle yuz yuze kalirsan belki o zaman genetik faktorunden soz edebilirsin :)

Fitness agirlikli devam etsen guzel olur arkadas p90xden bahsetmis 090x3 denedim kisa surede harika sonuclar aldim. Beslenme aliskanliklarin nasildir bilmiyorum bence degistirmen iyi olur. Ekmek seker kola cips ve sanayi gidalarini (biskuvi tatli kraker cikolata) birakmalisin. Aksam 6dan sonra insulin arttiran hicbi besin maddesi yemezsen saat 10 11gibi uyumayi basarabiliyorsan ve yanina p90x3 ve diyet olarak intermittent fasting denersen 3 4 aya gobegin olacagina inanmiyorum eger ki yine bu goruntuyle yuz yuze kalirsan belki o zaman genetik faktorunden soz edebilirsin :)
beyler yardım

Back
Yukarı