Teşekkür ederimplaj vücudu yaparsın fazlasına el vermez doğal yollarla
Çok teşekkür ederimBence cok iyi
1.90 boya rağmen 2.5 ayda 5kg cok iyi
Aynen öyle[DOUBLEPOST=1505594057][/DOUBLEPOST]Tam bir ektomorf bileği aynı sıkıntıları ben de çekiyorum vücut ne kadar büyürse büyüsün o bilek öyle kalacak![]()
Teşekkür ederim yorumun için[DOUBLEPOST=1505594104][/DOUBLEPOST]2.5 ay için çok iyi![]()
Malesef yapacak birşey yok kemikler inceTam bir ektomorf bileği aynı sıkıntıları ben de çekiyorum vücut ne kadar büyürse büyüsün o bilek öyle kalacak![]()
Dostum her insanın kalori ve protein ihtiyacı farklıdır. Başkası aynı şeyleri yer kilo alır, sen yersin kilo verirsin. Beslenme programını kendi vücuduna göre yapmalısın. İnternetten kalori ve protein ihtiyacının ne kadar olduğunu hesaplayabilirsin.bende kilo almak için gidiyorum, beslenme programını yazar mısın
Çok teşekkür ederim yorumun içinSevgili kardeşim Pietro Bosellinin YouTube kanalından programlarını uygulamanı tavsiye ederim yapılarınız ve boylarınız yakın onun dışında yaşına göre oldukça iyisin acele etme bu iş sabır işi eğer bizim yapımızda olan biri uzun süre sabırlı bir şekilde fitness yaparsa moralini bozmadan çok güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence sen arkadaşı dinle, sporu bırak. Ne de olsa sonuç belli ya değil mi?! Plaj vucudundan fazlası olmaz diyor işte üstad... Büyük sözü dinle ve elindeki dumbelli yere bırak (!)plaj vücudu yaparsın fazlasına el vermez doğal yollarla
Bence sen arkadaşı dinle, sporu bırak. Ne de olsa sonuç belli ya değil mi?! Plaj vucudundan fazlası olmaz diyor işte üstad... Büyük sözü dinle ve elindeki dumbelli yere bırak (!)
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
birader cenk hoca bile kıbrısta 4 tane adam gibi vücudu olan insan var diğerleri plaj vücudu dior bu arkadaştan plaj vücudu çıkar en fazla oda çok iyi çalışırsa plaj vücudu bile zor herkesin genetik yapısı farklıdır mesela benim genetik yapım vücut geliştirmedense dövüşe haltere güreşe daha uygun bu resimdeki ağırsiklet dünya şampiyonu tyson fury benim genetik bu adam gibi bu arkadaşın genetik okçuluk masa tenisi gibi şeylere daha uygun herkesin genetiği farklıdır herkesin vücudu farklı spora el verirBence sen arkadaşı dinle, sporu bırak. Ne de olsa sonuç belli ya değil mi?! Plaj vucudundan fazlası olmaz diyor işte üstad... Büyük sözü dinle ve elindeki dumbelli yere bırak (!)
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sığ yorumlarını kendine sakla lütfen "birader"birader cenk hoca bile kıbrısta 4 tane adam gibi vücudu olan insan var diğerleri plaj vücudu dior bu arkadaştan plaj vücudu çıkar en fazla oda çok iyi çalışırsa plaj vücudu bile zor herkesin genetik yapısı farklıdır mesela benim genetik yapım vücut geliştirmedense dövüşe haltere güreşe daha uygun bu resimdeki ağırsiklet dünya şampiyonu tyson fury benim genetik bu adam gibi bu arkadaşın genetik okçuluk masa tenisi gibi şeylere daha uygun herkesin genetiği farklıdır herkesin vücudu farklı spora el verir