genelde 3 öğün yiyebiliyorum gelişememekten korkuyorum

herkese merhaba yoğun okul temposundan dolayı 3 öğün yemek yiyebiliyorum bazen 4 oluyor mesela haftanın 3 günü 4 öğün, diğer günler 3 öğün gibi düşünün fırsat bulduğum sürece 4. öğünü eklemeye çalışıyorum bu şekilde beslenmek beni ne kadar etkiler? sabah kahvaltım 7:30 civarı öğle yemeği 12:30 akşam 17:00-18:00 son olarak da 8-9 gibi bir küçük öğün daha yiyorum genelde kompleks karbonhidrat yiyorum öğün arası fazla olduğundan ve günlük kalorimi alıyorum mesela 6 öğünle beslenince 10 ayda göstereceğim gelişmeyi 3-4 öğünle 1 yılda mı gösteririm? böyle kaba bir hesap yapabilir miyiz

Makro'larını karşıla yeter.Demek istediğim,gün içinde toplam alman gereken proteini,karbonhidratı alabiliyorsan,total alman gereken kalori miktarının üzerine çıkabiliyorsan,yemek sayının pek bir önemi yok.Günde 2 öğünle kas yapanları biliyorum (antrenmanı aç karna yaparak).
Günlük alman gereken kalori miktarını hesapla,ayrıca yediğin öğünlerin toplamında ne kadar kalori aldığını bul.Eğer aldığın kalori miktarı,alman gerekenin en az 500 kalori üzerindeyse,doğru yoldasın demektir.

Back
Yukarı