ElyesaEscobar
Üye
Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve muhtemelen çoğunuz benden büyüksünüz. Özellikle belirtmeliyim ki ben vücut yapıp arkadaşlarıma hava atacak milleti dövmeye kalkacak biri değilim kavga yönünden hiç bi sıkıntım korkum yok bi ihtiyacım yok yani vücutlada hava yapacak halim yok özellikle aynaya baktığımda keşke şuram böyle şuram şöyle olsun demek istemiyorum ve forumada bu yüzden üye oldum diyebilirim. Abilerim kardeşlerim şöyle başlayım ki 98 Şubat ayında doğdum 1.80 boyum olmasına rağmen 59 kiloyum ve utanarak söylüyorum ki 3-4 ay öncesine kadar esrar ve alkol kullanıyordum sürekli olarak ama iki aydır ağzıma sigaradan başka birşey sürmüyorm ve ve 5 yıldır sigara bağımlısıyım diyebilirim neyse konuya geleyim kilomdan oldukça rahatsızım etrafımdakilerin cılız kürdan demesi ne yalan söyleyeyim canımı sıkıyor ve vücuduma sinirleniyorum şikayetlere başlayacak olursam bileklerimin kalınlaşmasını istiyorum biraz inceler kol kaslarımda ne yalan söyleyim biraz güçsüzler
ve belimin inceliği beni gıcık ediyor '' kız gibi belin var '' lafını duymaktan bıktım biraz aşırı ince diyebilirim kasık kemiğim belli oluyor ve bu beni vücutumdan soğutuyor belimi kalınlaştırmak istiyorum ve kollarımı bileklerimi irileştirmek göğüs kaslarım yok denecek kadar az kısaca şunu söyleyim tam bir cılızım
bana tavsiyeleriniz neler olabilir abilerim ?