arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ila 1-5 yıldır vg yapıyorum fakat sanki programımda eksik bişeyler varmış gibi geliyor yada yanlış mı yapıyorum.benim haftalık programım şöyle: -Pazartesi: dinlenme -Salı: 10 dk koşu,10-15 dk karın çalışması dumbell bench press 4x8 Incline Dumbbell Bench Press 4x8 Dumbbell Flyes 4x8 Decline Bench Press 4x8 Barbell Curl (Medium Grip) 4 set 12-10-8-6 tekrar Two Arm Dumbbell Curls 4x8 Hammer Curl 4x8 Single Arm Preacher Curls 4x8 Karın çalışması 10-15 dk -Çarşamba: dinlenme Perşembe: 10 dk. koşu 10-15 dk karın çalışması Wide-Grip Rear Lat Pulldown 4x8 Wide-Grip Front Lat Pulldown 4x8 One Arm Dumbbell Rowing 4x8 Lying Triceps Extensions (Skull Crushers - Nose Breakers) 4x8 Straight Bar Triceps Pushdowns 4x8 Standing One Arm Dumbbell Extensions (One Arm French Press) 4x8 Bench Dips 3x12 10-15 dk karın -Cuma: dinlenme -Cumartesi; 10 dk koşu 10-15 dk karın çalışması Behind The Neck Press 4x8 Machine Deltoid Military Presses 2x8 Bent-Over Dumbbell Lateral Raises 4x8 Military Press 4x8 Lateral Raises 4x8 Front Barbell Raises 4x8 Standing Low Cable Deltoid Raises 4x8 Dumbbell Shrugs 4x8 10-15 dk karın çalışması Pazar: dinlenme Koşuya yeni başladım çünkü karnımın üstü yağlı aslında daha çok karın kası istiyorum. Bu programda eksiklikler ve fazlalıklar var mıdır?Aslında programı değiştirmeyi düşünüyorum daha iyi bir program verebilir misiniz?Forumu araştırdım ama bulamadım.Proteine başladım bu arada kilom hiç artmadı ama kas olarak geliştim bunu da proteinle destekliycem. Yaş:19 Kilo:63