Gelişme sorunu

Arkadaşlar bu sporda 8. ayıma gireceğim,beslenmem düzenli,antremanımında iyi olduğunu düşünüyorum.Fakat çok az geliştim şu ana kadar.3 ay önce bu spora başlayan arkadaşlarımın vücudu benden daha iyi.bu neden olur? önerileriniz nelerdir? şimdiden sağolun.

İnsanlar yorumunuza bakarak bunu bilemez. Yaptığınız diyeti, idman programınızı kaç gün idman yaptığınızı spor geçmişinizi vs. birçok şeyi aktarmanız lazım ki yanlış olan noktayı bulalım.

Daha önce hiç spor yapmadım,diyet olarak; kahvaltı: yulaf ezmesi+süt,öğle yemeği: tavuk döner,akşam yemeği: salata ve yine protein içeren besinler.

Arkadaşım ben sabahları lor peyniri 4 yumurta gibi şeylerle kahvaltımı yapıyorum öğlen makarna yiyorum spordan sonrada protein alıyorum saat 4 gibi salata yiyorum akşam prinç tavuk yada yine makarna gibi şeyler yiyorum akşamda yatmadan önce süt ve pekmez karıştırıyorum ben bu beslenme programıyla gayet 1 ayda bile gelişme sağladım.

Arkadaşlar bu sporda 8. ayıma gireceğim,beslenmem düzenli,antremanımında iyi olduğunu düşünüyorum.Fakat çok az geliştim şu ana kadar.3 ay önce bu spora başlayan arkadaşlarımın vücudu benden daha iyi.bu neden olur? önerileriniz nelerdir? şimdiden sağolun.

düzenli mi verdiğin program sence düzenlimi

bildiğimiz sağilıksız gereksiz öğrenci beslenmesi

öğlen döner falan oooo

Arkadaşım en iyi gelişim sırrını maddelicem :)
ilk olarak spor salonuna girdiğinde kafan bu dünyada olmasın farklı bi dünyaya git.Kafanı sadece antremana odakla.
Antremanda kaslarını olabildiğince yak. Çok agırlık az tekrar yap.
Düzenli uyku çok önemli.
Antremanları nizami yap ne çok yavaş olsun nede çok hızlı olsun.
Beslenmeye gelince..
Gelişim sağlayamıyorum diyorsun.
Sana whey protein tozu öneririm.
Her antreman sonrası 2 ölcek sabah ve yatmadan önce 1 ölcek olarak yudumla.

ben yeterli proteini göremedim ağır antreman yaptığım günler 250 grama kadar tavuk göğsünü ARA ÖĞÜN olarak yiyorum :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:44 ----------

hherbirşeye de muhalafetsin ha kaç oldu görüyorum sanane adam onu bulabilmiş onu yiyor

eleştirilmek istemiyorsanız yazmayın bende öğrenciyim tavuk döner,simit veya bilimum fast-food beslenmiyorum iradeyle alakalı çok protein ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa evden 2 dilim tam buğday ekmeği arasına 80 gramlık ton balığını ve yeşilliğini tost gibi bastırıp okula götürsün orda yesin.

ben yeterli proteini göremedim ağır antreman yaptığım günler 250 grama kadar tavuk göğsünü ARA ÖĞÜN olarak yiyorum :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:44 ----------

eleştirilmek istemiyorsanız yazmayın bende öğrenciyim tavuk döner,simit veya bilimum fast-food beslenmiyorum iradeyle alakalı çok protein ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa evden 2 dilim tam buğday ekmeği arasına 80 gramlık ton balığını ve yeşilliğini tost gibi bastırıp okula götürsün orda yesin.

pilav üstü tavuk döner falan yesem daha faydalı sanırım.beslenmemde biraz sorun var sabah çok ayrıntıya girmeye üşeniyorum o uykuyla :) 1 ay önce 3 tane haşlanmış yumurta yiyordum son dönemlerde üşenmeye başladım.tekrar devam etmeye çalışacağım.

sizede laf edilmiyor ha tamam
hem m,llet sen oku da eleştir diyemi yazıyor allhm ya

Ya ne diye yazacakti. Burasi bir forum sitesi. Buradaki fkirleri tartisip eksikliklerimizi gidermeye calisiyoruz. Sonucta bazi seyler saglimiza etki ediyor.

Sen once onun duzenli dedigi beslenmeye bak. Her gun sabahlari kasarli tost cay, ogle arasi ekmek arasi ayran vs yani her gun ayni seyleri yemek beslenmem duzenli demek degildir

tipik öğrenci beslenmesiyle tavuk döner tost vs bunlarla bu spor yapılmaz burada gerçekler yazılmış yok ne buluyorsa onu yiyor sizene derseniz çok işiniz var tabiki istediğiniz fiziğe sahip olamazsınız ne yani yalanmı yazsalardı çayla tostla iyi bir fiziğe sahip olursunuz diye neyse o yani

Son düzenleme:
Back
Yukarı