mert_yldz_
Üye
Arkadaşlar yağ oranım bana göre sınırda(%12).Yazın kardiyo ile düşürmeyi düşünüyorum.Şu anda kilo alırkende minimum yağlanmaya çalışıyorum.Kalori hesabı yaparak beslenmeye çalışıyorum.Pazartesi+salı, perşembe+cuma günleri spora gidiyorum.Spora yürüyerek gidip geliyorum toplam 3km kadar.Onun dışında öğrenci olduğum için okul ve evdeyim genelde pek hareketli aktivitem yok.Başlayalı 4 ay oldu pek bir gelişim sağlayamadım, ölçülerim büyümüyor.Beslenme ve antreman programını alta yazdım, nerede yanlış yapıyorum sizce? Bu arada kilo 65 boy 1.73
Antreman Programı
-Hareketlerin isimlerine hakim olmadığım için bazılarını düzgün yazamadım kusura bakmayın.
--Hareketlerin hepsi 4x10 şeklinde
-- xxx + xxx şeklinde yazdıklarım süperset
-Ön kol: Concentration Curls, seated dumbbell curl, sehpada dumbell curl, Standing Cable Curl
-Göğüs: Bench press kısa+bench press uzun, bench dumbell press+bench dumbell açış, butterfly, pullower
-Omuz: Dumbbell shrug, dumbell yana açış+dumbell sırta açış, Seated Dumbbell Press+Seated Dumbbell Press(yan tutuş)+arnold press
-Arka kol: Pushdown+Pushdown(ters tutuş)+Standing Cable Triceps Extension, Seated Barbell Triceps Extension
-Kanat: Lat row machine+puldown(arka), pulldown ön(dar tutuş)+pulldown(ön), Seated Cable Row+Kolları kırmadan teli aşağıya çekiş
-Bacak: Calfmachine+leg press calf, leg curl, squat+leg press yan
-Her antreman sonrası 3 mekik hareketi
Beslenme Programı
-Kalkış:1elma
-Kahvaltı:3 yumurta(1 t.k. zeytinyağıyla),2 k.k. peynir, 3 ince dilim ekmek, 1 avuç fıstık, 1 yemek kaşığı bal, 200ml y.yağlı süt
-Ara öğün:200gr yoğurt, 100gr pirinç
-Öğlen:150gr tavuk(1 t.k. zeytinyağıyla), 100gr pirinç
-Spordan önce:3-4 tane bisküvi, 1 nescafe
-Spordan sonra:200ml meyve suyu, 200gr yoğurt
-Akşam:150gr tavuk(1 t.k. zeytinyağıyla), 100gr pirinç
-Yatmadan 1 saat önce: 200ml y.yağlı süt
--Bu program 3000 kalori civarı.Off günlerde 400-500 kalori kh'dan kısıyorum.
Antreman Programı
-Hareketlerin isimlerine hakim olmadığım için bazılarını düzgün yazamadım kusura bakmayın.
--Hareketlerin hepsi 4x10 şeklinde
-- xxx + xxx şeklinde yazdıklarım süperset
-Ön kol: Concentration Curls, seated dumbbell curl, sehpada dumbell curl, Standing Cable Curl
-Göğüs: Bench press kısa+bench press uzun, bench dumbell press+bench dumbell açış, butterfly, pullower
-Omuz: Dumbbell shrug, dumbell yana açış+dumbell sırta açış, Seated Dumbbell Press+Seated Dumbbell Press(yan tutuş)+arnold press
-Arka kol: Pushdown+Pushdown(ters tutuş)+Standing Cable Triceps Extension, Seated Barbell Triceps Extension
-Kanat: Lat row machine+puldown(arka), pulldown ön(dar tutuş)+pulldown(ön), Seated Cable Row+Kolları kırmadan teli aşağıya çekiş
-Bacak: Calfmachine+leg press calf, leg curl, squat+leg press yan
-Her antreman sonrası 3 mekik hareketi
Beslenme Programı
-Kalkış:1elma
-Kahvaltı:3 yumurta(1 t.k. zeytinyağıyla),2 k.k. peynir, 3 ince dilim ekmek, 1 avuç fıstık, 1 yemek kaşığı bal, 200ml y.yağlı süt
-Ara öğün:200gr yoğurt, 100gr pirinç
-Öğlen:150gr tavuk(1 t.k. zeytinyağıyla), 100gr pirinç
-Spordan önce:3-4 tane bisküvi, 1 nescafe
-Spordan sonra:200ml meyve suyu, 200gr yoğurt
-Akşam:150gr tavuk(1 t.k. zeytinyağıyla), 100gr pirinç
-Yatmadan 1 saat önce: 200ml y.yağlı süt
--Bu program 3000 kalori civarı.Off günlerde 400-500 kalori kh'dan kısıyorum.