Gelişirmek İçin Ne Yapmalıyım

Slm öncelikle herkese iyigünler arkadaşlar :) Benim Boy 1.68 Kilo 55 18 Yaşındayım Doldurdum 19a girdim.Yaşıma göre biraz gelişmede sıkıntı var sizce de öyle demi ? Herneyse boyum bu saatten sonra uzar mı uzarsa da ne gibi besinlerle desteklemem lazım bunu nasıl gelişimim hızlanır.cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Beslenmenin önemide kacinilmaz olsada bu genelde senin genetiginle alakalidir,genetiginde bu kadarsa fazla bisiy bekleme fakat hepsinde olmasada 22 yasina kadarda erkeklerde gelisimin devam ettigi bir gercek.

kardeşim benden iki yaş küçük benden uzun boyu 1.80e yakın amcalarım felan hep uzun kalıplı amca oğulları felan öyle babam da 1.75 felan yani ne biliyim

Spor yap arkadaşım.İllaki vucut geliştirme sporu şart değil.Spor müdürlüklerinin herkes için spor programlarında basketbol kursları var git yazıl.bol kalsiyumlu yiyecekler ye şu büyüme küplerinden tüket.Keşke zamanında biri bana aynı tavsiyeyi verseydi de bende basketbol oynasaydım.O zamanlar internet bile yoktu heryerde malesef.

spor boks yaptım bi 4 ay tekrar başlamayı düşünüyorum ama uzun tutcam bu sefer 2 3 yıl felan.bi de süt felan içsem yatarken her gece ton balığı bi de balık yağı işe yarar mı

Yalnız ben sana basketboldan bahsediyorum.Hiç kursa gitmiyorsan okul bahçeleri halka açık belediyelerin gençler için basketbol sahaları var onlarda 2 günde bir 1 saat basket atma çalışması yap.

eyv saol da basket bizim okulun bahçesinde de var pek boş olmuyo turnuva felan voleybolu da orda oynuyolar yani basketten başka bi çözüm yok mu yüzme de faydalı diyolardı oyle duydum hem vucut gelişimi için hem boy doğrumudur acaba ?

basket oynayanin boyu uzamaz. uzun boylular basket oynar ve yetenekleri dahilinde basketbolcu olur. boy genetikle alakali. kardesin dayilarina veya amcalarina benzemis olabilir. sen boy genlerini babandan aldiysan ki oda 1,75 mis, ona benzemen olasi. ama moral bozmaya gerek yok. yuzmede yapabilirsin, basketbolda oynayabilirsin, vucutta gelistirebilirsi. sonucta sporun her anlamda sana yarari olacaktir.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

eyv kardeşim saol aslında kafama takıyorum bu konuyu ben :) bu yaştan sonra da uzarım heralde ya sonradan atabilirim de belli olmaz yani

barfiks çekecem de evde müsait ortam yok dışarda da zaman yok şu tozlar felan varmış onlardan alsam zararlımı kilo aldırıcı çilekli çikolatalı gibi aromalı felan ? sütle içilenlerden ?

Back
Yukarı