Gelişimim Hakkında

bu gün itibariyle tam 42 gün oldu başlayalı. İlk 7 çalışma tüm vücut olarak başladım sonraki 5 çalışma 2şerli kas guruplarına 2 gün antrenman 1 gün dinlenme şeklinde devam ettim. şu anda ise haftada 4 günlük bölgesel antrenmanı yapmaktayım. Boyum 185 cm

kilom 70 ten 74e
kol 31den 33e
göğüs 100den 102 ye
omuz 120 den 124e yükseldi sizce gelişimim normal mi ?

bu gün itibariyle tam 42 gün oldu başlayalı. İlk 7 çalışma tüm vücut olarak başladım sonraki 5 çalışma 2şerli kas guruplarına 2 gün antrenman 1 gün dinlenme şeklinde devam ettim. şu anda ise haftada 4 günlük bölgesel antrenmanı yapmaktayım. Boyum 185 cm

kilom 70 ten 74e
kol 31den 33e
göğüs 100den 102 ye
omuz 120 den 124e yükseldi sizce gelişimim normal mi ?

fotoğraf koyabilirim?

arkadaşlar kimse cevap vermemiş, acaba gelişim normal mi yoksa yavaş mı ona göre programımı beslenmemi değiştirmek istiyorum ?

Gelisim normal ama 42 gunde 3 kere program degistirmen pek normal degil acikcasi ilk 5 6 ay pek bi yorum yapilmaz kardeşim sen devam et uykuna beslenmene dikkat et basarilar

Gelisim normal ama 42 gunde 3 kere program degistirmen pek normal degil acikcasi ilk 5 6 ay pek bi yorum yapilmaz kardeşim sen devam et uykuna beslenmene dikkat et basarilar

biraz hızlı davrandım fakat hacim kazanmak istiyorum bu yüzden her bölgeye haftada bir gün ayırmak gerektiğini düşündüm hocam bu yüzden ağırlığa alışır alışmaz değiştirdim şimdiki haline getirdin böylede dediğiniz gibi 5-6 ay devam ederim gözle görülür pek bi değişiklik var mı emin değilim ama açıkçası 5 6 ayda öncesi sonrası fotoğraflarını koyan üyeleri gördükten sonra sanki içim birazcık rahatladı

Back
Yukarı