Leopara
Üye
Yas 19.9 aydır bu sporu yapıyorum oncelikle 78 kilo ama cok yaglı vucuttan 3 ayda 71 kiliya indim sonraki 3 ay hem kas gelistirmeye yonelik hemde yag yakma amaclı proteini 150 gr alirken 100 gr karbonhidrat alarak beslendim bilincsizce 64 kiloya indim.Karın kasları ne kadar ciksada spora basladigim ilk gunden beri kollarim hep 33 olarak kaldi.Simdi son 3 aydır bulk yapiyorum bu seferde gelisim alsamda gobek bolgesinde cok yaglanma oldu.Simdi bu durumdan rahatsizim ama gelisimide durdurmak istemiyorum.Ne yapsam kararsizim low carb yapip yaglardan kurtulsammi yoksa bulka devammi ediyim.Amacım yagsız hacim tabiki en zor olanı bu ama bu ugrastma cok cabalıyorum.
Olculerim ilk 6 ayin sonunda:
Kol:33
Bel:79
Gogus:89
Omuz;109
Son 3 aydaki rakamlar ise:
Kol:35,5
Bel:91
Gogus;93
Omuz:113
Rakamla bu sekilde digerleri normal olarak gelisiyor anca bel cok kalinlasti kilo 65 den 74 oldu 3 ayda 9 kilo
Antreman programim;
Bacak
Kol-gogus
Off
Sirt arka kol
Off
Omuz
Off
Bu sekilde ancak kollari haftada 2 kere calistirmayi dusunuyorum antreman programi degistirmem gerekiyor
Sizdenn istedigim gerek antreman gerek beslenme olarak yardim ve fikirleriniz.
Hepinizi iyi gunler,İyi sporlar
Olculerim ilk 6 ayin sonunda:
Kol:33
Bel:79
Gogus:89
Omuz;109
Son 3 aydaki rakamlar ise:
Kol:35,5
Bel:91
Gogus;93
Omuz:113
Rakamla bu sekilde digerleri normal olarak gelisiyor anca bel cok kalinlasti kilo 65 den 74 oldu 3 ayda 9 kilo
Antreman programim;
Bacak
Kol-gogus
Off
Sirt arka kol
Off
Omuz
Off
Bu sekilde ancak kollari haftada 2 kere calistirmayi dusunuyorum antreman programi degistirmem gerekiyor
Sizdenn istedigim gerek antreman gerek beslenme olarak yardim ve fikirleriniz.
Hepinizi iyi gunler,İyi sporlar