Gelişim durdu

Arkadaşlar nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum ama 3 aydır felan gelişim nerdeyse ya durdu yada çok az antremanlarmı gerçekten çok şiddetli yaparım. Beslenmeyide son 1 hafta hariç mükemmel yapıyordum bakıyorum gelişim yok 1 haftadır ara verdim herşeye 2 senedir yapıyorum vg yi ilk 1 sene gerçekten çok iyi verim aldım. Ama sanki birşeyler ters gidiyor. 17 yaşındayım 67 kiloyum başlangıç kilom 53 idi boyum 178 yağ oranım 8-9. Beslenme programım şöyle
Sabah Kalkış Basit şeker ufak ardından 1 ölçek Whey 30 dk sonra 4 yumurta 50 gram yulaf 3 dilim kepek ekmek
Ara öğün : 100 gram hindi füme 3 dilim çavdar ekmek
Öğle: 120 gram ton balığı 50 gram yulaf ezmesi
Ara öğün 1 ölçek whey 1 elma
Akşam 250 gram tavuk gögüsü 300 gram haşlanmış patates veyada pirinç veya bulgur
Gece yatmadan önce 1 elma

Bana yardımcı olun gerçekten 1 haftadur kafam bozuldu herşeyi bıraktım ama pes etmem biraz ara vermek istedim yoksa iyi bir kas kütlesi elde ettim.

Moralini bozma genc, genel olarak beslenmen duzgun gorunuyor, bence whey proteini cikar, gerek yok

Yasin da gelismeye cok musait, nitekim son bir yilda oldukca gelismissin

3-4 ayda bir 1 hafta ara ver spora, sonra devam, yaptigin hareketleri cesitlendir, eminim degisim/gelisim devam edecek.. biraz sabirsiz gordum seni

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Moralini bozma genc, genel olarak beslenmen duzgun gorunuyor, bence whey proteini cikar, gerek yok

Yasin da gelismeye cok musait, nitekim son bir yilda oldukca gelismissin

3-4 ayda bir 1 hafta ara ver spora, sonra devam, yaptigin hareketleri cesitlendir, eminim degisim/gelisim devam edecek.. biraz sabirsiz gordum seni

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Teşekkürler aynen her konuda sabırsızımdır bundada olduğum gibi.

Back
Yukarı