oğuzhann18
Üye
Arkadaşlar nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum ama 3 aydır felan gelişim nerdeyse ya durdu yada çok az antremanlarmı gerçekten çok şiddetli yaparım. Beslenmeyide son 1 hafta hariç mükemmel yapıyordum bakıyorum gelişim yok 1 haftadır ara verdim herşeye 2 senedir yapıyorum vg yi ilk 1 sene gerçekten çok iyi verim aldım. Ama sanki birşeyler ters gidiyor. 17 yaşındayım 67 kiloyum başlangıç kilom 53 idi boyum 178 yağ oranım 8-9. Beslenme programım şöyle
Sabah Kalkış Basit şeker ufak ardından 1 ölçek Whey 30 dk sonra 4 yumurta 50 gram yulaf 3 dilim kepek ekmek
Ara öğün : 100 gram hindi füme 3 dilim çavdar ekmek
Öğle: 120 gram ton balığı 50 gram yulaf ezmesi
Ara öğün 1 ölçek whey 1 elma
Akşam 250 gram tavuk gögüsü 300 gram haşlanmış patates veyada pirinç veya bulgur
Gece yatmadan önce 1 elma
Bana yardımcı olun gerçekten 1 haftadur kafam bozuldu herşeyi bıraktım ama pes etmem biraz ara vermek istedim yoksa iyi bir kas kütlesi elde ettim.
Sabah Kalkış Basit şeker ufak ardından 1 ölçek Whey 30 dk sonra 4 yumurta 50 gram yulaf 3 dilim kepek ekmek
Ara öğün : 100 gram hindi füme 3 dilim çavdar ekmek
Öğle: 120 gram ton balığı 50 gram yulaf ezmesi
Ara öğün 1 ölçek whey 1 elma
Akşam 250 gram tavuk gögüsü 300 gram haşlanmış patates veyada pirinç veya bulgur
Gece yatmadan önce 1 elma
Bana yardımcı olun gerçekten 1 haftadur kafam bozuldu herşeyi bıraktım ama pes etmem biraz ara vermek istedim yoksa iyi bir kas kütlesi elde ettim.