Gelişemiyorum

Merhabalar ben yaklaşık 4,5 5 aydır bu işle uğraşıyorum full vücut çalışıyorum haftada 4 gün fakat göğüs bölgem hariç hiçbir bölgemde en ufak bir belirginleşme bile olmadı başlamaktaki amacım sağlıklı bir şekilde hacim kazanmaktı boy 1.75 kilo 62 idi başladığım zaman şuan 73 kilogram oldum kollarım en ufak bir hacim bile kazanmadı nasıl çalışmamı önerirsiniz kollarımın hacimlenmesi için tişört giyemiyorum takıntı oldu bende adeta not:yabancı bir şehirde öğrenci olduğum için pek sağlıklı beslenme imkanım olmuyor ama antreman yaptığım günlerde ekstra olarak 4-5 yumurta tüketiyorum sıvı şekilde

benimde bir fikrim yok göbeğim biraz fazla çıkmıştı son 2 haftadır yediklerime dikkat ediyorum birazda olsa eritmeyi başardım ama kollarımın ölçüsünde vs. bir değişiklik yok keşke başlamadan önce bir fotoğraf alsaydım diyorum kendi kendime hatırı sayılır derecede güçlendiğimi söyleyebilirim ama benimle aynı vakitte başlayanların benden çok daha iyi geliştiğini gördüm spor salonunda çalışma şeklimiz tamamen aynı neredeyse

Aslında yazı böyle olmalıydı..

nasıl çalışmamı önerirsiniz, kollarımın hacimlenmesi için.tişört giyemiyorum.

kardeş yanlışın var, 4 ayda hiç gelişme olmaması mümkün değil, beklediğin gelişmemi olmadı acaba? ölçülerini alıyomusun?

ölçü almadım fakat göğüs bölgesi hariç 0 gelişme olduğunu söyleyebilirim olmuşsa bile gözle görülebilecek bir fark yok kollarımı biliyordum az çok sol 30 sağ 31 soğukken

Back
Yukarı