Gelişememek

5 aydır vücut geliştirme yapıyorum ve sadece kollarımın geliştiğini görüyorum.Acaba bu durum normal mi? Yani göğüs kasım bile sertleşmedi.Hareketleri olabildiğince doğru yapmaya çalışıyorum.Doğal olarak besleniyorum.İlk 3 ay beslenmeme ve uykuma dikkat edemedim fazla okul yüzünden ama sonra dikkat etmeye başladım.Bu durum çok canımı sıkıyor inanılmaz bir şekilde moralimi bozuyor hatta geçen haftalar bırakmaya karar bile verdim ama sonra vazgeçtim tabi.Özet olarak normal mi bu durum?Yaşım 19.Boyum 1.82 ve kilom 82.

Basligi görünce sandımki 2 yıl çalısıpda gelişemedim diye yazandır diye ama 5 ay görünce yüzumde gülümseme oldu ve sen daha yolun başindasin diyorum ben bile 6 7 ayimi vermeme ragmen hala kendime uygun antreman stilini bulmaya calisiyorum hepsini deniyorum bu işler boyledir vucudunu taniman gerek iyi besleniyorum diyosundur ama belkide beslenemiyosundur hareketleri dogru yaptigini saniyosundur ama yapamiyosundur tüm bunlari gözden geçir araştır mesela benc presde gögsünu hissedemeyen çok insan var ve en cok yapilan hata yüku ön omuzlara bindirmek iste bu noktalara dikkat et

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 ay geçtiğine göre göğüs kasını sıkamıyosan bi yerde eksik vardır.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle 5 ay gelişim için uzun bir süre. Ben 2.5 ay devam edebildim. Bicepsimi bile sıkamazken şimdi her yerimi sıkabiliyorum. Kesinlikle 5 ay yeterlidir gelişimi görmek için.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beş ay iyi bir gelişim için kısa bir süre fakat yine de beş ay içinde kaslarınızda başlangıçta ki durumuna kıyasla bir gelişim olması gerekiyor. Gelişim sağlanmıyorsa büyük ihtimalle doğru beslenmiyor ve harekeleri doğru yapmıyorsunuz demektir herşeyi doğru yaptığınızdan eminseniz gelişmeyen bölgelerinizin lifleri geç gelişim sağlıyor olabilir o bölgelere özel antrenmanlar yapmanız gerekir yapmanıza rağmen yinede olmuyorsa bir doktora gözükmeniz gerekir.

Back
Yukarı