Gece Yemeleri

peki light peynir'in yanında 2-3 haşlanmış yumurta beyazına ne dersiniz? yağlanmaya etkisi olabileceğini düşünen var mı?

bence olmaz, light peynirin yag oranı cok düşük zaten..hiçbirşey olmaz, yumurta beyazıyla birlikte o da iyi bir kombine...yumurta beyazını 4-5 e cıkarabilirsin:)..dediğin cok normal yapabilirisn yani, yaglanma olmaz....beyaz peynr zaten casein proteini, onla en iyi kombine edilecek gıda yumurtadır...zaten prolar, yatmadan önce yumurta veya yogurt, veya lor ve yogrut kombinesi yapın diyorlar...

lor yoğurt kombinesi mantıklı, ancak kombine içerisinde yumurta beyazı olmasını veya en azından bunun miktarının çok olmasını doğru bulmuyorum.
Gece protein alımındaki amaç bütün gece boyunca vücudun beslenmesidir. Bunu da casein proteini sağlar.
Kombine içerisindeki yumurta proteini vücut tarafından çok kısa sürede emileceğinden amacımızla çelişir.

Eğer amacımızı gece öğünü anlık protein ihtiyacını karşılamak olarak da görüyorsak (3 saatte bir yaptığımız) o zaman yumurta proteini ile casein kombinasyonu uygundur.

Merhaba, geceleri açlığımı bolca "yeşil zeytin" yiyerek gideriyorum. Yeşil zeytinin bir zararı olur mu?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaslar ben gec saatlerde yatıyorum 2,2:30 arası,aksam yemeğini 8:30 da yiyorum,11 gibide süt yada , yulaflı yoğurt yiyorum gece öğünü ama 2 gibi karnım fena acıkıyor kendimi tutuyorum acaba bu saatlerde yağ yapmayacak vede faydalı olacak bir besin önerirmisiniz

şimdiden teşekkürler:)

o sorun bendede var şuan pskolojik sorun ve stress diyolar diyet sürecinde ortaya cıkan bişey bu ben diyet yapıyorum geceleri bende kalkıyorum genelde kalktıgım zaman basımın ucuna su aldım su içip yatıyorum cokk aç olarak kalktıgım zamanlar ilk 10 saniye bi bekliyorum kendıme geliyorum ondan sonra 1 tane elma yiyip yatıyorum :D

Back
Yukarı