Merhaba,
Cevaplarınız için teşekkürler.
Herkesin kendi doktoru olması gerekir bence bu son yazılanlarda ki en güzel cümle.
Bazı şeyleri genel konuşuyoruz ama tabi ki bunu etkileyen faktörler var.
Mesela ben 40 yaşındayım aynı soruyu merak eden ve benim kadar çalışan 20 yaşında ki bir arkadaşın muhtemelen metabolizma hızındaki fark ikimiz içinde farklı reçeteler doğuracaktır.
Benim için uygun olan onun için yanlış olabilir yada tam tersi.
Sonuçta hepimiz zaman, para ve emek harcayarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Bunu yaparken de yanlış bir şey yaparak bunların boşa gitmesini istemeyiz.
Sonuçta herkes farklı şeyler ile motive olarak devam ediyor. Kimi casein protein alarak daha mutlu kimi de lor peyniri yiyerek.
Kendi adıma şu anda hala kilo verme sürecindeyim bu süreçte son 1 haftadır akşam 8'den sonra yemeyi, 9'dan sonra da su içmeyi bile kestim daha rahatım ama yarın öbür gün ağırlık antremanlarını arttırınca ne yapmalıyım onu anlamaya çalışıyorum.
Kendi adıma bu sindirim işini biraz daha araştırmam gerektiğini anladım.
Bir arkadaşın yazdığı yanlış hatırlamıyorsam Jay Cutler'ın bir lafı " Vücudum ne zaman istiyorsa o zaman ona bir şeyler veriyorum" lafı da aklımın bir köşesinde.
İyi antremanlar.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Herkesin kendi doktoru olması gerekir bence bu son yazılanlarda ki en güzel cümle.
Bazı şeyleri genel konuşuyoruz ama tabi ki bunu etkileyen faktörler var.
Mesela ben 40 yaşındayım aynı soruyu merak eden ve benim kadar çalışan 20 yaşında ki bir arkadaşın muhtemelen metabolizma hızındaki fark ikimiz içinde farklı reçeteler doğuracaktır.
Benim için uygun olan onun için yanlış olabilir yada tam tersi.
Sonuçta hepimiz zaman, para ve emek harcayarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Bunu yaparken de yanlış bir şey yaparak bunların boşa gitmesini istemeyiz.
Sonuçta herkes farklı şeyler ile motive olarak devam ediyor. Kimi casein protein alarak daha mutlu kimi de lor peyniri yiyerek.
Kendi adıma şu anda hala kilo verme sürecindeyim bu süreçte son 1 haftadır akşam 8'den sonra yemeyi, 9'dan sonra da su içmeyi bile kestim daha rahatım ama yarın öbür gün ağırlık antremanlarını arttırınca ne yapmalıyım onu anlamaya çalışıyorum.
Kendi adıma bu sindirim işini biraz daha araştırmam gerektiğini anladım.
Bir arkadaşın yazdığı yanlış hatırlamıyorsam Jay Cutler'ın bir lafı " Vücudum ne zaman istiyorsa o zaman ona bir şeyler veriyorum" lafı da aklımın bir köşesinde.
İyi antremanlar.