gece hayatı deyince herkes içkiye vurmuş kendini.gece sadece içmek yerine gezmekte fena değildir.gece hayatım ayda 1 diye onayladım ama konu içkiye yönelikse (en başından okumadığım için bilemiyorum) ben uyku sorunuma şimdilik geçici çözüm olarak haftada 1-2 defa 3 şişe bira ile devam ediyorum.
Benim gece hayatım yok çünki yalnızlık yaşansaydı, yalnızlık olmazdı.
CENTAUR valla kırıldım şimdi sana bak niye yanlız oluyosun bakalım biz neciyiz burda.sigarayı bile birlikte bırakmadıkmı.ben herzaman insanların her türlü dertlerini dısarı anlatması taraftarıyım çünkü günümüzde artık hastalıkların çoğu stresten ve konusmamaktan kaynaklanıyo .benimde gece hayatım yok denecek kadar az ama genede kendimi ifade edeceğim içimdeki nefreti kusabileceğim sayıları bir elin parmaklarını geçmeyen dostlarım var eminimki seninde vardır böyle dostların kendini iyi hissetmediğinde bence onlarla konusmalısın.
Aslında sigarayı beraber içtiğin arkadaşın veya arkadaşların sen bırakacaksın diye senle beraber bırakıyorsa işte o zaman arkadaşlığa deymiştir yoksa kimseden hayır gelmiyor.