Gece Hayati Ve Vücut Gelistirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Guest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gece Hayati ?

• Total voters
    438
ahhhhh ahhhh benide gece hayatı bitirdi zaten bu yuzden hala kolarım 39 larda:) akşam içi sabah badiye git akşam iç saba badiye git aamaaaa bıraktım artık bir aralar asıktım ve ne yaprığımı bilmiyordum:)

Butun hayatın gece hayatı olmadıgı sartıyla olabılır neden olmasın desarj oluyorsunuz sonucda kafanızı bosaltmanız lazım ama sen gıdıpde haftada hergun veya haftanın cogu gunu gıdersen ısın cırkını cıkartırsın ayda 1 veya 2 ayda 1 cıkarsın ondada fazla dagıtmazsan ıyı olur benım gorusume gore :)

yaw bu nedir arkadaslar :D yorumlari okuyorumda cogu gece hayatinin oldugu yonunde, forumu inceliyorumda cikardigim dersler
1) Uyku iyi alinmali
2) icki sigara vs den uzak durulmali
3) aburcubur dahi alinmamali, kesinlikle uzak durulmali
4) doktor onerisine basvurulmali, dedikleri dikkate alinmali
.
.
.

vs vs,
e peki gece hayati?
adi ustunde gece hayati, gece, yani uyku yok, ustune ustuk muhtemelen icki sigara vs var, sigara falan yoksa bile cok buyuk ihtimalle pasif icicilik soz konusu, e tabi abur cuburda mumkun.. e hicbir doktorunda boyle birseyi onaylayacagini sanmiyorum?
diger yandan sitede anladigim kadariyla basta flexor olmak uzere cok deneyimli arkadaslar var, sagolsunlar cogu seyi onlardan ogrendim, ama flexor un gece hayati varmi bilmiyorum ama genel olarak baktigimda hergun, haftadabir veya ayda bir diyenlerin cok buyuk oranda cogunlugu olusturgunu goruyorum, istatistikten bile..

acaba benmi yanlis anladim yaw? yanlis olan ben miyim? :(

cok sukur icki, sigara veya gece hayatim cok, biraz kola duskunlugu olsada gece hayatim yok cok sukur, ama sporla ilgilenen deneyimli (en azindan benden milyon kat daha deneyimli) arkadaslarin gece hayatinin oldugunu bilmek uzucu :(

en basit ornek:
biyerlerde harcamayacaksak neden biriktiriyoruz ki biz bunca kası :D:D yarışmada düşünmüyosak?? ee ? ben bu spora başladığımdan beri içiyorum en fazla 1-2 ay falan brakabilirim içkiyi sigara zaten brakılmıyor :D ama idealide haftada 1 gün bence pazarları alem yapıp h.içi uzak durmanın herhangibi bir olumsuz etkisinin olacağını düşünmüyorum..

CEMS22 yanlis anlama sana veya bir baskasina hicbir kasim yok, sadece aklimdaki sporcu kavramina tam ters :( bu yuzden katilmiyorum

Son düzenleme:
yaw bu nedir arkadaslar :D yorumlari okuyorumda cogu gece hayatinin oldugu yonunde, forumu inceliyorumda cikardigim dersler
1) Uyku iyi alinmali
2) icki sigara vs den uzak durulmali
3) aburcubur dahi alinmamali, kesinlikle uzak durulmali
4) doktor onerisine basvurulmali, dedikleri dikkate alinmali
.
.
.

vs vs,
e peki gece hayati?
adi ustunde gece hayati, gece, yani uyku yok, ustune ustuk muhtemelen icki sigara vs var, sigara falan yoksa bile cok buyuk ihtimalle pasif icicilik soz konusu, e tabi abur cuburda mumkun.. e hicbir doktorunda boyle birseyi onaylayacagini sanmiyorum?
diger yandan sitede anladigim kadariyla basta flexor olmak uzere cok deneyimli arkadaslar var, sagolsunlar cogu seyi onlardan ogrendim, ama flexor un gece hayati varmi bilmiyorum ama genel olarak baktigimda hergun, haftadabir veya ayda bir diyenlerin cok buyuk oranda cogunlugu olusturgunu goruyorum, istatistikten bile..

acaba benmi yanlis anladim yaw? yanlis olan ben miyim? :(

cok sukur icki, sigara veya gece hayatim cok, biraz kola duskunlugu olsada gece hayatim yok cok sukur, ama sporla ilgilenen deneyimli (en azindan benden milyon kat daha deneyimli) arkadaslarin gece hayatinin oldugunu bilmek uzucu :(

en basit ornek:

CEMS22 yanlis anlama sana veya bir baskasina hicbir kasim yok, sadece aklimdaki sporcu kavramina tam ters :( bu yuzden katilmiyorum

Tamam belki o gece uyumuyorsun ama egleniyorsun. Bu seni gelistirmez ama sonucta mutlu olucagindan motive olucagindan siradaki antrenmana daha bir sevkli gidersin. Musabiksan zaten oyle haftada bir ayda bir filan cok zor ama amator anlamda ugrasanlar icin sonucta hayat bb den ibaret degil ondan limitleri asmadikca boyle kacamaklar uygun olabilir.

alkolle vedalaştım acayipte yağlandırıyo insanı

bence alkolü bırakmanın olumsuz yanlarını değilde olumlu yanları bize sıralarsan burda birçok kişi için örnek oluşturabilicek bir davranış olur sonuçta alkolü tamamen bırakan insan çok az artık çevremizde olanları değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.

eskıden :

99'dan berı hergun aksatmadan arkadaslarla toplanır ıcerdık.kıbrısa unıye gıdınce ılk sene ara verdım (malum yenı yer cevre yok) daha sonra cevre olunca kıbrıstakı motorcu arklarla turkıyede oldumdan daha fazla ıcmeye basladım. bu ogrenım hayatımı bayagı sarstı (eskıden aksamları ıcerken gunuzde ıcmeye basladım)

simdi :

yenı baslamama ragmen. bılınclı haraket edıp uzun arastırmalar sonucu eksıksız bı salonda doktor gozetımınde profesyonelce calısıp ıckı mevzusunu kapadım. gunde 3tane sıgara ıcıyorum

turımcı oldum ıcın sık sık yurt dısına yada otellere gıdıyorum malum her aksam bı davet bı kokteyl oluyo ama sartlandırdım sadece portakal suyu ıcıyorum o yoksa meyvelı soda :)

bayagı zorlanıyorum uyku tutmuyo aklımda hep jack daniels var :) ama asıcam bugunlerı.

ıckısız gece hayatına devam tam gaz devam :)

dun gece bende ayni sorunu yasadim,dietde oldugumda icecek birsey bulamadim menude,inanin yarim saat menuye baktim ve karar verdim,light ice tea iciyim diye,garsona soyledim yok dedi,bende mecburen cay ictim.

sonra eve geldim sarc4stic in dedigi gibi casein i gomdum ve yattim(sarc hakkikaten tadi muthis,sivi puding gibi oluyor)

Gece yatakta el ve ayak yanması gibi rahatsızlıklar vermiyor mu size?

ben her hafta icerim arnold bile antremandan sonra viski içi ayrıca eve buyuk bi jack daniels aldım ole oturup keş gibi içmiom antreman sonrası 1 kapak içiom ne faydası nedir bilmem internetten okudum viski kanı sulandırıo die bende bole bişey yapıom alakasız ama deneyelim herkezin kendine gore metodları vardır :D ama bb ye basladım 6 ay hiç içmedim daa yeni başladım

her idman bitisinin videosunu mu koymuslar!!!

bir video da gordugunle bunu daimi kilman cok yanlis,foruma bilgi aktariminda bulunurken dikkatli,burda nice yeni bu spora baslayan insanlar var!!!!!

yaz zaten yazımda her idman bitişi kendim yapıyorum dedim arnoldda icio die sadece not dustum arnold bole bole yapıo surekli demedim sadece ben antreman sonrası 1 kapak içiom yazdım ve faydası nedir bilmiyorum yazdım! vede viski kanı sulandırıomus die yazdım buda doıgru bilgidir

arnold bile antremandan sonra viski içi

bu ne demek,mesaji al ve konuyu uzatma,son uyaridir!!!

peki konuyu uzatmıyorum ama yazının oncesi ve sonrası var konu dagılmasın bu son yazılanların hepsini sil ve arkadaslar bosuna baska seyler okumasın

sırf kanı sulandırdığı için veya sağlık açısından her gün 1 tane aspirin veya 1 kahve fincanı viski yada kaliteli kırmızı şarap faydalıdır.kan dolaşımına destek verir.dozu kaçırdığınızda ise antrenmandan alınan verimin düşüşü zaten kendini kısa sürede gosterır.

En son 2007'nin yaz aylarında içiyordum. Vücut geliştirmeye başladığımdan bu yana alkol kullanmıyorum. Kişisel problemlerim olsa dahi... : )

Back
Yukarı