geç uyuma yüzünden antrenmanlar boşa gidiyor hissi

kivrak

Üye
merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım yaklaşık 1.5 yıldır ciddi anlamda vg ile ilgileniyorum fakat son zamanlar ufak bir sorunum var.Kendimi şu sıralar çok zinde hissediyorum ve haftada 5 6 gün hakkını vere vere ağır biçimde antrenman yapıyorum ve gece 12 1 gibi yatağa giriyorum benim sorunum şu yatakta 2 saat hergün bir sağa bir sola dönüyorum ve uyumam 3 ü 4ü buluyor bu da bende antrenmanlar boşa gidiyormuş hisi yaratıyor gh ı kaçırıyor gibi hissediyorum fakat ayrıca kullandığım l glutamine bunu telafi edebilir mi sizce de gerçekten antrenmanlarım boşa mı gidiyor ?

bendede var bu sorun 23 de yatıp üst komşunun seslerinden küfrede küfrede 24.00da zor uyuyorum var mı şu uykunun baskısını arttırmak

acaba kullandıgınız ilaçların tam hakkını verememenizden kaynaklanabilirmi çunku bende ilaç attıgım gunler antremanı saglam atmadıgım zaman sizdeki gibi uyuyamıyordum

İlaç derken neyi kast ediyorsunuz ?

Papatya çayı içebilirsiniz hemen mayışıp uykunuz gelecektir.

Uyku ilacı falan denemeyin sakın bir süre sonra bağımlı hale getiriyo bu sefer ilacı almadan uyuyamıyosunuz yakınımdan biliyorum.Psikolojik bi sorunun yoksa muhtemelen geçicidir fazla takılma bence.(Aktarlarda kedi otu var(çok pis kokuyo ama)sıcak suda 5 dk falan kaynatıp çay gibi içiyosun müthiş uyku getiriyo dene istersen )

Back
Yukarı