Gaspari Nutrition PlasmaJet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• başarılı

Votes: 38 60,3%
  • orta karar

Votes: 19 30,2%
  • başarısız

Votes: 6 9,5%

• Total voters
    63
2shae senden gaza geldim ben de sipariş ettim. Animal pump'ın son 5'i kaldı o bitince plasma jet e geçicem, bakalım verim alırım inşallah :)

Uzun süredir siteye giremedim, elimdeki ürün bitti biraz açıklamalarda bulunayım

*Kapsüller tatsız mı değil mi tartışma çıktı biraz tadı var ama ağızda fazla tutmadığınız için çok önemli değil. 1 büyük ice-tea bardağıyla on kapsülü birden rahatlıkla yutabiliyorum
*En ideal süre olarak antrenmandan 2 saat önce kullanılmalıdır yazıyor bu zaman problemi olanlar için sorun olabilir
*Ereksiyon problemi olmadı fakat 2 kere acaip ateş basması oldu yüzüm kızardı
*Etkisine gelirsek son derece etkili peak-ATP dedikleri şey ben de baya etki gösterdi antrenman performansımı inanılmaz yükseltti önceden Superpump ile çıkmadaığım ağırlıklara çıktım
*Superpump çok fena uykusuzluk çektiriyordu bunda hiç olmadı

Tavsiye eder miyim?

Bu iş için zamanı kısıtlı olmayan antrenmanda ter içinde kalıp hakkını veren herkese tavsiyemdir
kombinasyonun neydi peki?

Arkadaşlar merhaba, bugün netrition.comdan sipariş verecez bir arkadaşla .Sabahleyin kararımı vermiştim sizeon ile superpump alacaktım ,ama bu yazılanları okuyunca birde plasmajet alsammı diye düşğnmeye başladım.SİZEON-SUPERPUMP-PLASMAJET 3 ü aynı anda kullanılması işe yarar yada sağlığa zarar verirmi? yada superpump yerine plasmajet mi alsam ?

PlasmaJET'in 2. sini de dün kullandım. Özellikle dün acaip ateş bastı ve yüzümde kızarıklıklar oluştu. Bu sayede etki gösterdiğini anlamış oldum fakat antrenman sırasında beni resmen yarı yolda bıraktı diyebilirim. Peak ATP bende şimdilik etkisiz oluyor gibi. Animal Pump'tı bundan önce kullandığım ürün, 1 hafta ara verip plasma'ya başladım fakat ilk izlenimlerim hayal kırıklığı oldu. Normalde zorlanarakta olsa kaldırdığım kilonun altında kaldım dün resmen.
16 kullanımlık ürün şu an 2 si gitti, 6-7 ye kadar kullanıcam istediğim etkiyi göremezsem tekrar animal pump'a dönmeyi düşünüyorum. İzlenimlerimi aktarıcam yine.

PlasmaJET'in 2. sini de dün kullandım. Özellikle dün acaip ateş bastı ve yüzümde kızarıklıklar oluştu. Bu sayede etki gösterdiğini anlamış oldum fakat antrenman sırasında beni resmen yarı yolda bıraktı diyebilirim. Peak ATP bende şimdilik etkisiz oluyor gibi. Animal Pump'tı bundan önce kullandığım ürün, 1 hafta ara verip plasma'ya başladım fakat ilk izlenimlerim hayal kırıklığı oldu. Normalde zorlanarakta olsa kaldırdığım kilonun altında kaldım dün resmen.
16 kullanımlık ürün şu an 2 si gitti, 6-7 ye kadar kullanıcam istediğim etkiyi göremezsem tekrar animal pump'a dönmeyi düşünüyorum. İzlenimlerimi aktarıcam yine.

İzlenimlerinizi aktarmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz. bench_O

kullanan arkadaşların no xplode deneyimleride varsa kıyaslama yapabilirlermi bu hafta içinde almayı düşünüyorumda yorumlarınızı merakla bekliyorum...

SForever,
tebrik ediyorum öncelikle hap kullanmaya devam edebildiğiniz için :) bir kutu animal pump bitirdim ve 1-2 ay daha hap yüzü görmek istemiyorum zorlanmıyor musunuz içerken ?:)

1 kutu bitirdim okadar etkili gelmedi bana beslenmem herşeyim düzenli yanında süper pumpda kullanıyordum super pump almayıp denedigimde etkisi düşük ama ikisi bir kullanıldıgında gayet uyumlu

superpump la kıyaslandığında superpumptaki kötü belirtiler varmı bundada kalp çarpıntısı uykusuzluk vs. deneyen arkadaşlar izlenimlerini yazabilirlermi .karar veremiyorum hangisini alacağıma

süperpumpla plasmajet farklı ürünler superpumpda kalp çarpıntısı yaşamadım ama uykusuzluk yapmıştı plasmajette böyle bir sorun yok sadece 1 haftada 4 kere kullanabilirsin plasmajeti

Mrb arkadaşlar şuan ramazan nedeniyle ara verdim bady e ama razamandan sonra tekrar başlıcam...
Elimde şuan cretain+whey pro. tozu var. Bu ürünü tek başına kullanabilrimiyiz.. yok sa elimdeki ürünlerle birlikte konbinasyon yapabilirmiyiz...kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinir...
İyi çalışmalar....tüm bady i severlere..:)

Arkadaşlar hacim artışına etkili mi bu ürün çünkü ben 60 kg ım almayı düşünüyorum. spor geçmişimde var sende ağırlık artışı oldu mu tabi protein tozu da kullanıcam

@Jacoburak eğer bana dediysen türkiyede bulabilceğimiz bişi değil diye benim için sorun değil yurt dışından alıyorum zaten ürünlerimin hepsini benim tek takıldığım yer 21 yaş sınırı varmış galiba ben 18 yaşındayım sorum buydu

sipariş ediceğim çok merak ediyorum ama cevap veren yok hala bu ürünü 21 yaş altı kullanamıyormu yaşım 18 ?

sipariş etme gümrükte takılır:) ama bulursan eğer ürün sağlam ama gasparinin diğer ürünleri ile kombine edersen çok daha iyi fayda görürsün...21 yaş sınırı var mı yok bilmiyorum ama yarın kutusuna bakarım işyerinde...

Back
Yukarı