kombinasyonun neydi peki?Uzun süredir siteye giremedim, elimdeki ürün bitti biraz açıklamalarda bulunayım
*Kapsüller tatsız mı değil mi tartışma çıktı biraz tadı var ama ağızda fazla tutmadığınız için çok önemli değil. 1 büyük ice-tea bardağıyla on kapsülü birden rahatlıkla yutabiliyorum
*En ideal süre olarak antrenmandan 2 saat önce kullanılmalıdır yazıyor bu zaman problemi olanlar için sorun olabilir
*Ereksiyon problemi olmadı fakat 2 kere acaip ateş basması oldu yüzüm kızardı
*Etkisine gelirsek son derece etkili peak-ATP dedikleri şey ben de baya etki gösterdi antrenman performansımı inanılmaz yükseltti önceden Superpump ile çıkmadaığım ağırlıklara çıktım
*Superpump çok fena uykusuzluk çektiriyordu bunda hiç olmadı
Tavsiye eder miyim?
Bu iş için zamanı kısıtlı olmayan antrenmanda ter içinde kalıp hakkını veren herkese tavsiyemdir
PlasmaJET'in 2. sini de dün kullandım. Özellikle dün acaip ateş bastı ve yüzümde kızarıklıklar oluştu. Bu sayede etki gösterdiğini anlamış oldum fakat antrenman sırasında beni resmen yarı yolda bıraktı diyebilirim. Peak ATP bende şimdilik etkisiz oluyor gibi. Animal Pump'tı bundan önce kullandığım ürün, 1 hafta ara verip plasma'ya başladım fakat ilk izlenimlerim hayal kırıklığı oldu. Normalde zorlanarakta olsa kaldırdığım kilonun altında kaldım dün resmen.
16 kullanımlık ürün şu an 2 si gitti, 6-7 ye kadar kullanıcam istediğim etkiyi göremezsem tekrar animal pump'a dönmeyi düşünüyorum. İzlenimlerimi aktarıcam yine.