Protein : Gaspari Nutrition Myofusion 2.5kg
Kreatin : BSN Cellmass 800gr
N.O : Gaspari Nutrition Superpump250 800gr
Bu bence daha mantıklı. En azından 1 ay creatin kullanılır, 1 ay kullanılmaz bu sayede böbrekler zorlanmamış olur. Bu arada superpump250'ninde içinde belli bir miktar kreatin monohidrat bulunuyor. Ben şuan myofusion + superpump250 kullanıyorum. İkisinde aynı zamanda aldım myofusion bitmek üzere , superpump250 daha yarıda malum sadece antreman öncesi alıyorum ve haftada 3 gün antremana gidiyorum. Sonuç olarak mucize beklememek gerektiği için her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum yavaş yavaş antreman sırasında damarlarımı görür hale geldim (bodybuilding'de 6. ayım). Beslenmeme dikkat ederek 6 ayda 86 kg'dan 75kg'a düştüm herhangi bir yağ yakıcı kullanmadım. Sadece kardiyo olarak her antreman sonunda 10dk bisiklete bindim. Göbek çevremde hala yağlanma var bunu nasıl gidereceğimi bilmiyorum. Ancak hacim olarak 11kg vermeme rağmen çok fazla kaybetmedim hatta gelişim sağladım. Daha önce 2 kutu nitro-tech ve 1 kutu bsn cellmass bitirdim. Nitro-tech çok güzel bir toz , ancak dediğim gibi nitro-tech alacağımıza , myofusion+bsn cellmass+superpump250 daha uygun bir kombine gibi benim kanaatim.