Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
sadece tadı iyi.

ne yani ? hic bir Etkisi olmazmi? :))

Kardesler ben profesyonel bir vucut yapmak istemiyorum sadece omuzlarimin Genis,kol kaslarimin iyi olmasini, yani vucudumun iyi bir sekil almasini istiyorum.
yoksa ben cok sisik olmak istemiyorum.. sadece yeteri kadar..
ornegin bu resimdeki gibi..
Omuzlar Genis..
KASlar yeteri kadar var:)
http://www.sacmodeli.biz/wp-content/gallery/erkek-sac-modelleri/Erkek_Sac_Modelleri_678.jpg

bu yukaridaki verdigim Gainerlaa vucudumu boyle bir hale getirebilirmiyim ?

Son düzenleme:
ne yani ? hic bir Etkisi olmazmi? :))

Kardesler ben profesyonel bir vucut yapmak istemiyorum sadece omuzlarimin Genis,kol kaslarimin iyi olmasini, yani vucudumun iyi bir sekil almasini istiyorum.
yoksa ben cok sisik olmak istemiyorum.. sadece yeteri kadar..
ornegin bu resimdeki gibi..
Omuzlar Genis..
KASlar yeteri kadar var:)
http://www.sacmodeli.biz/wp-content/gallery/erkek-sac-modelleri/Erkek_Sac_Modelleri_678.jpg

bu yukaridaki verdigim Gainerlaa vucudumu boyle bir hale getirebilirmiyim ?

Kardeşim çok yenisin belli.Bence sorularını spor salonunda ki yetkili insana sor.Çok şey anlatacak sana.Ayrıca gainer kilo almak için kullanılır.Gösterdiğin fotodaki gibi fit vucut gainer ile olmaz.Gainer kilo almak isteyenler için..

Bu ürünle birlikte gene Gaspari'nin kreatinini kullanmayı düşünüyorum.Antremandan hemen sonra 5 gr kreatin,yarım saat sonra 1 ölçek myofusion uygun mudur?

bende bu ürünü aldım
kalkaz kalkmaz 1 ölçek, antremandan yarım saat önce 1 ölçek ve yarım saat sonra 1 ölçek olacak şekilde içmemi söylediler.fakat ben kalkar kalmaz ve antremandan sonra birer ölçek alsam olur mu ? antremandan önce içmem pek mümkün değil yanımda bulunduramam yani.
bunun yanında antremandan önce ve sonra aminoasit alıcam.

bende bu ürünü aldım
kalkaz kalkmaz 1 ölçek, antremandan yarım saat önce 1 ölçek ve yarım saat sonra 1 ölçek olacak şekilde içmemi söylediler.fakat ben kalkar kalmaz ve antremandan sonra birer ölçek alsam olur mu ? antremandan önce içmem pek mümkün değil yanımda bulunduramam yani.
bunun yanında antremandan önce ve sonra aminoasit alıcam.

MyoFusion'u sabah ve antrenman sonrası içmen yeterli olacaktır. Ben sadece antrenman sonraları yani haftada 4 ölçek kullanıyorum.

Pre-Workout supplementi olarak illaki bir şey kullanıcam diyorsan Creatin'e göz atabilirsin. Tabi bu seçimlerinde bu işi ne zamandır yaptığın ve amacın önem arz eder.

son aldığım 2 kutunun tadı eskiye göre daha farklı ve daha zor karışıyor... sizde böyle birşey hissettiniz mi? ... sahte olma olasılığını hiç düşünmüyorum site sponsorundan alıyorum çünkü..

Bu ürünle birlikte gene Gaspari'nin kreatinini kullanmayı düşünüyorum.Antremandan hemen sonra 5 gr kreatin,yarım saat sonra 1 ölçek myofusion uygun mudur?

yarım saat beklemeye gerek yok wheyin içine kreatini katabilirsin tadında değişiklik olmaz zaten myofusionda hidrolize whey oranı az yarım saat daha geç alırsan anlamı kalmaz.

yarım saat beklemeye gerek yok wheyin içine kreatini katabilirsin tadında değişiklik olmaz zaten myofusionda hidrolize whey oranı az yarım saat daha geç alırsan anlamı kalmaz.
Yanlış da olabilir ama birbirinin emilimini yavaşlatır mı diye ayrı ayrı almayı düşündüm.Bir de protein tozunun suyla daha hızlı şekilde vücut tarafından emildiği bundan dolayı su ile kullanıldığı,kreatin ise karbonhidrat oranı yüksek asidik olmayan bir içeçekle kullanılır diye biliyorum bir sebebi de bu.Yanlış bir şey varsa düzeltirseniz sevinirim.

Yanlış da olabilir ama birbirinin emilimini yavaşlatır mı diye ayrı ayrı almayı düşündüm.Bir de protein tozunun suyla daha hızlı şekilde vücut tarafından emildiği bundan dolayı su ile kullanıldığı,kreatin ise karbonhidrat oranı yüksek asidik olmayan bir içeçekle kullanılır diye biliyorum bir sebebi de bu.Yanlış bir şey varsa düzeltirseniz sevinirim.

birlikte aldığın zaman bir sorun olmaz bence ama içine sinmiyorsa protein tozunu light sütle kullan çünkü su mu yada süt mü dersen her zaman SÜT kesinlikle SÜT ama yağsız süt thums:kreatinide proteinden hemen sonra meyve suyuyla alırsın mesela elma suyu idealdir ben öyle kullanıyordum :badgrin: bu arada kreatinin gramını tutturamayabilirsin önlem olarak çok su iç 2.5litre kadar ayrıca bişey daha ekliyim yağsız kasın %70'i sudur yağ dokularındaysa %10 kadar;)

birlikte aldığın zaman bir sorun olmaz bence ama içine sinmiyorsa protein tozunu light sütle kullan çünkü su mu yada süt mü dersen her zaman SÜT kesinlikle SÜT ama yağsız süt thums:kreatinide proteinden hemen sonra meyve suyuyla alırsın mesela elma suyu idealdir ben öyle kullanıyordum :badgrin: bu arada kreatinin gramını tutturamayabilirsin önlem olarak çok su iç 2.5litre kadar ayrıca bişey daha ekliyim yağsız kasın %70'i sudur yağ dokularındaysa %10 kadar;)

Eğer idman sonrası creatine kullanıyorsan idmandan hemen sonra basit karbonhidrat ile beraber kullanılmalıdır. Creatine + basit karbonhidrat alımından yaklaşık 15 -20 dk sonra ise su ile whey protein alımalıdır.

Eğer idman sonrası creatine kullanıyorsan idmandan hemen sonra basit karbonhidrat ile beraber kullanılmalıdır. Creatine + basit karbonhidrat alımından yaklaşık 15 -20 dk sonra ise su ile whey protein alımalıdır.
Evet protein tozunu sabah uyanır uyanmaz aç karnına ve antreman sonrası su ile içiyorum.Kreatini ise antreman sonrası 5gr şeklinde kullanmayı düşünüyorum.O halde antremandan hemen sonra şeftali suyu gibi bir meyve suyu ile kreatini, 15dakika sonra ise su ile protein tozunu içmek de fayda var.Sağolun :)

İçtiğim en lezzetli protein tozu. Tatlı krizlerimin masum kurtarıcısı. Tad konusunda süt ile myofusion'u tek geçerim..

3 Gün Önce Myofusion Çikolatılısını aldım Tadı Hem Süt Hem Su ile Çok iyi çikolata sosu içiyorum gibi oluyor içine biraz muz biraz çilek atıyorum tad mükemmel etkisini bitince yazacam Antreman günleri 1.5 2 ölçek off günler 1 1.5 ölçek alıyorum

Merhaba,

siteye yeni üye oldum ve body hakkında pek bilgim yok. Gaspari Myofusion aldım çikolatalı(hocamızın tavsiyesiyle) ürünü 2 antrenmandır kullanıyorum.

Amacım iyi bir vucud yapmak (kaslı ama abartı değil) bu ürünü nasıl kullanmalıyım? Antrenmandan önce mi sonra mı? Sütle mi su ile mi?

Fiziksel özellikler:

Boy. 170
Kilo.70

Merhaba,

siteye yeni üye oldum ve body hakkında pek bilgim yok. Gaspari Myofusion aldım çikolatalı(hocamızın tavsiyesiyle) ürünü 2 antrenmandır kullanıyorum.

Amacım iyi bir vucud yapmak (kaslı ama abartı değil) bu ürünü nasıl kullanmalıyım? Antrenmandan önce mi sonra mı? Sütle mi su ile mi?

Fiziksel özellikler:

Boy. 170
Kilo.70

Merhaba,

Fiziksel özellikler:

Boy. 170
Kilo.70

https://www.bodyforumtr.com/makaleler/supplements/aceminin-protein-tozu-rehberi.html

istediğin bilgiye burdan ulaşabilirsin..
iyi forumlar.. thums:

Back
Yukarı