Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
arkadaşlar merhaba, boyum 1.92, kilom 103. spora 3,5 ay önce başladım. geçen sene de istikrarlı olmasam da spor yaptım. 3,5 ay önce 112 kiloydum. 1 ay önce protein kullanmaya başladım, şimdi o bitti. ben kas kütlesini korumak ve parçalamak istiyorum. hacimsel büyümeye gerek olmadığını düşünüyorum. bu ürünü kullanırsam kas kütlemi koruyarak kilo almadan yağ yakmaya devam edebilir miyim ?

ünide yani 7 sene önce weight gainer protein tozu kullanmıştım ... kilo almak için ... gnc ye gittim dayadılar her neyse geçen sene spora basladığımdada hydro bilder almıştım ve amino burst .. hepsinin faydasını gördüm insan vücudunda hissediyor hele amino burstde 45 dk önce içiyordum ve daha çalışmadan hissediyordum .. ama bu gasparinin sahtesinimi verdiler ne yaptılar anlamadım tabi gaspariyide gnc mağazasıdnan almıştım .. 3 3 de içtim 4 4 de 5 5 de ama yok abicim yok sanki boş bi hap yapmışlar bana kakalamışlar .... alıcı satıcı değilim yanlış anlaşılmasın

Arkadaslar elimde MP amino ve OxyElite pro yag yakıcı tozlar var, 40 dk antrenman üstüne 30 dk kosunyapıyorum, definasyondayım bu ikisini suda karısttırıp antrenman süresince içebilir miyim ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1 kutu bitirdim çok ağır antrenmanlardan sonra bile ağrı hissetmedim bu ürün sayesinde, 1 haftadır kullanmıyorum ve antrenmandan sonra yerimden kalkamıyorum

Bu urunu progainer ile beraber kullanicam kilo almak icin hacim kazanmak icin tabi ayni zamanda iyi beslenerek yardiminizi bekliyorum ikisini beraber kombine edip nasil kullanabilirim

Arkadaşlar merhaba, bu ürünü ultimate prostar whey, maltodekstrin ve gaspari glutamine ile kullanmayı düşünüyorum, antrenman öcnesi 4 sonrası 4 tablat almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi, etki aldınız mı? ve boş günlerde yani antrenman olmayan günlerde kullanmaya gerek var mı?

Arkadaşlar merhaba, bu ürünü ultimate prostar whey, maltodekstrin ve gaspari glutamine ile kullanmayı düşünüyorum, antrenman öcnesi 4 sonrası 4 tablat almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi, etki aldınız mı? ve boş günlerde yani antrenman olmayan günlerde kullanmaya gerek var mı?[/quote
Vücut off günlerde kendini yenileme aşamasındadır bu yüzden off günlerde de yeterli beslenmeli ve kararında supplument alımına devam etmelisiniz.

biliyorum ve aktılıyorum, zaten şimdiye kadar hep o şekilde kullandım supplementlerimi 4 senedir. spor hayatım boyunca tek kullanmadığım ürün çeşidi complex sekilde tablet amino, o yüzden sordum

multivitamin-kreatin-ve bu amino max ila kulladığımda çok memnun kaldım. recovery etkisi hissdilebilir. Ekonomik olarak sıkıntılı zamanlarda hep gaspariye yöneliyorum ve hiç pişman olmadım. ayrıca blend proteine sahip olmasıda avantaj.

Valla arkadaşlar bir tek bendemi var bu durum bilemiyorum ama ürünü kullanma konusunda hiç motive olamıyorum 8 tane hap içmek hele zamanlamasını ayarlamak toz ürünlere göre pek kullanıcı dostu değil. Sorum şu ki bu hapları pre workout ile birlikte ant 'dan 20 dk önce atsak verim alır mıyız? Yoksa 45 dk önce almak olmazsa olmaz mı? Zırt pırt saate bakıp ürün saati takip etmek çok zor.

Recovery etkisi cok iyi ama duzenli beslenmezsen hic bir supplementden tam etki alamazsin

Mscletech ntrotech tozun yaninda bunu kullanmayi dusunuyorum. Onerirmisinz arkdslar?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabah kalkınca 4 antrenmandan önce sonrasında 4. gece yatmadan önce 4 alıyorum 25 gündür cok faydasını gördüm fiyatı uygun paranızı çöpe atmamıs oluyorsunuz sımdı 2. kutuyu alcam.

Back
Yukarı