Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
Bunun bir adet draje resmini koyabilecek arkadaş varmı acaba? büyüklüğünü anlamamız açısından. ve dışında kaygan bir jelatini varmı onu anlamış oluruz.
mesela universal 3001 de jelatin yok ve draje çok büyük, ikiye bölsemde içilmiyor onu çiğnemek zorunda kalmıştım.

4 antrenmandır kullanıyorum yeni aldım tabletlerin boyu büyük değil aslında en azndan bana göre ideal .100 gramın 31 gramı taurine sanırım bildigimiz enerji içeceklerinde enerji veren madde fakat günde 10 tablet almama ragmen hissedilir hiç birşey olmuyo olcağınıda sanmıyordum :) ilerleyen zamanda tekrar yorum yapacagım

Bende yeni aldım, universal 3000 aminoya göre yarı yarıya küçük ve yutulması benim için kolay.
Ben antremandab yarım sat önce 3 tane sonrasında 3 tane alarak başladım.
İlerleyen günlerde artırmayı düşünüyorum. bakalım anlatıldığı gibi bir etki hissedebilecekmiyim.

Bazıları 5+5 kullanıyormus galiba ilk sayfalarda okudum o sakıncalı mı

o kullandığın supplement'lere göre değişir, ben protein tozuda kullanıyorum o yüzden totalda 5-6 alıyorum günlük, sabah kalkar kalkmaz protein, antremandan önce 2 veya 3 tane aminomax antreman biter bitmez hemen 3 tane daha aminomax antremandan 1 saat sonra tekrar protein tozu bu şekilde yapıyorum, eğer ben günde bu tabletten 5-5 toplam 10 tane alırsam ki minimum 7 gr protein var.. 70 gram eder, protein tozun'dan aldığım minimum protein 60 gr.. gün içinde yediğim yemek içtiğim içecekler falan derken çok rahat 150 gr'ı aşıyor,(minimum değerlere göre hesapladım).. benim kilom 70, günlük vücudumun protein ihtiyacı maksimum 140 gr... vücut bu aldığın proteinlerin ihtiyacın olanını alır ondan sonrası vücutta fazladan bulunan protein vücuttan atılamazsa ilerde karaciğer ve böbrek yetmezliğine kadar gidebilir... yukarda bu tabletten günlük 10 tane alan ve protein tozuyla kombine eden 70 kiloluk bir adam için minimum değerleri çıkardığımda vücutta en az 10-15 gr'lık bir protein fazlası kalıyor, tamam protein ağırlıklı beslenelim gelişim için önemli ama fazlası ZARAR! Aman dikkat.

o kullandığın supplement'lere göre değişir, ben protein tozuda kullanıyorum o yüzden totalda 5-6 alıyorum günlük, sabah kalkar kalkmaz protein, antremandan önce 2 veya 3 tane aminomax antreman biter bitmez hemen 3 tane daha aminomax antremandan 1 saat sonra tekrar protein tozu bu şekilde yapıyorum, eğer ben günde bu tabletten 5-5 toplam 10 tane alırsam ki minimum 7 gr protein var.. 70 gram eder, protein tozun'dan aldığım minimum protein 60 gr.. gün içinde yediğim yemek içtiğim içecekler falan derken çok rahat 150 gr'ı aşıyor,(minimum değerlere göre hesapladım).. benim kilom 70, günlük vücudumun protein ihtiyacı maksimum 140 gr... vücut bu aldığın proteinlerin ihtiyacın olanını alır ondan sonrası vücutta fazladan bulunan protein vücuttan atılamazsa ilerde karaciğer ve böbrek yetmezliğine kadar gidebilir... yukarda bu tabletten günlük 10 tane alan ve protein tozuyla kombine eden 70 kiloluk bir adam için minimum değerleri çıkardığımda vücutta en az 10-15 gr'lık bir protein fazlası kalıyor, tamam protein ağırlıklı beslenelim gelişim için önemli ama fazlası ZARAR! Aman dikkat.
Protein tozunu hemen antremandan sonra aminomaxın üstüne içiyorum.
Bu şekilde bir sakıncası varmı?
ilk yarım saat önemli deniyor kasların beslenmesi için.
Protein tozunu içmek için beklemekmi gerekiyor?

hayır bir sakıncası yok ama aldığın aminomax'te minimum 7 gr protein var, 3 tane alıyorsan antreman sonra 21 gr eder, kasların protein ihtiyacı antremandan hemen sonra yorulan kaslar için önemli evet ama aldığın protein ve o protein'in emiliminden 1-1,5 saat sonrası asıl önemli nokta .vücut yorulan kasların ihtiyaç duyduğu proteinleri aldıktan 1 saat sonra tüketmiş olduğunuz proteini metabolize ediyor ve vücut daha fazlasını istiyor, vücut antremandan 1 saat sonra sakinleşip normal haline dönüyor burda alıcağın protein büyüme ve gelişmeyi önemli derecede etkiler bu yüzden benim tercihim bu yönde, antremandan sonra 3 tane aminomax 1 saat sonra protein tozu alıyorum.

hayır bir sakıncası yok ama aldığın aminomax'te minimum 7 gr protein var, 3 tane alıyorsan antreman sonra 21 gr eder, kasların protein ihtiyacı antremandan hemen sonra yorulan kaslar için önemli evet ama aldığın protein ve o protein'in emiliminden 1-1,5 saat sonrası asıl önemli nokta .vücut yorulan kasların ihtiyaç duyduğu proteinleri aldıktan 1 saat sonra tüketmiş olduğunuz proteini metabolize ediyor ve vücut daha fazlasını istiyor, vücut antremandan 1 saat sonra sakinleşip normal haline dönüyor burda alıcağın protein büyüme ve gelişmeyi önemli derecede etkiler bu yüzden benim tercihim bu yönde, antremandan sonra 3 tane aminomax 1 saat sonra protein tozu alıyorum.
Ben ant önce 3 sonra 3 toplam 6 aminomax alıyorum, ant sonrasında bir muz ve 1 ölçek 24 gr whey protein alıyorum.
Yaklaşık yarım saat-45 dk sonra lor peynir, 2 yumurta akı karışımından salata veya haslanmış tavuk göğsü yiyorum.
Üzerine yarım kase k.yemiş ve yeşil çay.
ne düşünüyorsun?

çok iyi, bir kuş sütü eksik :) antreman sonrasında 1 saat içinde yüksek protein tüketiyorsun, çok iyi beslenme programın.. ama dediğim gibi fazlası zarar o dengeyi iyi kur.. vücut ağırlığın x 2 günlük protein ihtiyacını verir.. daha fazlasını almamaya dikkat et.şu beslenme programı baya protein veriyor. kilon kaç ?

çok iyi, bir kuş sütü eksik :) antreman sonrasında 1 saat içinde yüksek protein tüketiyorsun, çok iyi beslenme programın.. ama dediğim gibi fazlası zarar o dengeyi iyi kur.. vücut ağırlığın x 2 günlük protein ihtiyacını verir.. daha fazlasını almamaya dikkat et.şu beslenme programı baya protein veriyor. kilon kaç ?
Kilo bu aralar 72 civarında geziyor, boy 1,82 m.
Protein miktarını takviyelerden anlıyorum ama yediğim tavukda ne kadar var, k.yemişde ne kadar var kısmına pek bakmıyorum açıkcası.
Benim sanırım günlük 72x2=144 gr proteine ihtiyacım var.
Bazrn üstüne çıkıyor bazende altında kalıyor olabilirim.
250 gr tavuk göğsünde ve yarım kase k.yemişde ne kadar protein vardır?
bir yumurtada sanırım 5 gram var.
muzda ise çok yoktur heralde.

hayır bir sakıncası yok ama aldığın aminomax'te minimum 7 gr protein var, 3 tane alıyorsan antreman sonra 21 gr eder.

keşke haklı olsan ama üzülerek söylüyorum ki yanılıyorsun dostum 1 tabletin içinde 7 grm protein olsa protein tozu almaya ne gerek kalırdı...:D

amino max'in 4 tabletinde 8 grm protein vardır..

supplementler.com daki detaylı bilgiler;
Gaspari Nutrition markalı Amino asit ürünü!

Eskileri Unutun !
Gaspari'den yeni nesil amino asit !
Hidrolize Laktabulmin + Leucine ve Taurine ilaveli....

Servis adeti : 5 Tablet
aminoasit miktarı 8000 mg

Hidrolize Laktabulmin
L-Leucine
Taurine

ben başka yerden aldım üzerindeki etikettede bir servis 5 tablet yazıyor.

supplementler.com daki detaylı bilgiler;
Gaspari Nutrition markalı Amino asit ürünü!

Eskileri Unutun !
Gaspari'den yeni nesil amino asit !
Hidrolize Laktabulmin + Leucine ve Taurine ilaveli....

Servis adeti : 5 Tablet
aminoasit miktarı 8000 mg

Hidrolize Laktabulmin
L-Leucine
Taurine

ben başka yerden aldım üzerindeki etikettede bir servis 5 tablet yazıyor.

5 tabletinde "en az" 7 gram nerde yazıyor böyle bir bilgi yok verdiğin linkte...

ama benim verdiğim linklerdeki tablolarda 4 tablette 8 grm protein olduğunu doğrulayan bilgi var...

ozaman ben yanılmıyormuşum...

tartışma niyetinde değilim. Sadece verdiğim bilgilerin doğru olduğunu belirtmek isterim...

bb com da 4 tablet 8 g iken tr sitelerinde 5 tb 8 g ben yurtdışı kaynağın referans alınmasını öneririm ayrıca 7 olmuş 8 olmuş ne farkeder protein tozunun shakerin dibinde kalanını hesap ediyormusunuz

Back
Yukarı